Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vízálló telefont vízsugár...

Vízálló telefont vízsugár alatt tisztítani?

Figyelt kérdés
Van egy S20 FE-m már lassan 1,5 éve, képernyőtisztító folyadékkal áttörlöm az egészet tokkal együtt. Eddig soha nem érte komolyabban víz, bár elvileg víz és porálló (IP 68). Valaki szokta víz alatt tisztítani a telefonját? A Watch Active 2-met szoktam megmosni vízalatti módban.

2022. jan. 31. 21:24
 1/6 anonim ***** válasza:
75%

ne mosogasd, nincs garancia arra, hogy nem ázik be

az, hogy papíron vízálló, csak a balesetek elkerülésére szolgál

2022. jan. 31. 22:01
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát a telefonnal eddig se mertem kísérletezni, ezután se fogok szerintem, de az órát nyílván nyugodt szívvel viszem vízbe mert erre is lett kitalálva, hogy full vízálló. Illetve van erre is garanciám.
2022. jan. 31. 22:08
 3/6 A kérdező kommentje:
Vagyis a beázásra, de mivel sport okosóra, és van víz alatti módja erre lett tervezve, pl úszás.
2022. jan. 31. 22:10
 4/6 anonim ***** válasza:
78%
A vízsugár jóval nagyobb nyomás szerintem, mint amit elbír, én nem kockáztatnék. Olvasd el az ide vonatkozó részt a használati útmutatóban.
2022. jan. 31. 22:35
 5/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
Jó, de vízsugárral akkor sem szabad.
2022. febr. 1. 05:57
 6/6 anonim ***** válasza:
a mosogató habon elcsuszik a vízsugár
2022. febr. 1. 10:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!