Milyen headsetet ajánlanál telefonozásra is és zenehallgatásra is, ami tartós és szinte párezer forint?
"Erős a kábel?"
Elég erős nincs vele baj.
"Fülhöz jól illeszkedik a cucc?"
Ez eléggé egyedi kialakítású, mert se nem klasszikus Earbud, se nem IEM kialakítású. Számomra mondjuk ez az egyetlen kialakítás amit bírok hordani max 1-2 óráig(többit mondjuk 20 percig sem)de teljesen egyénfüggő.
Amúgy szerintem jól illeszkedik, de nem a legjobb az izoláció.
A mikrofon viszont korrekt.
DT 240 Pro-val használom párhuzamosan, ami szintén jobbak közé tartozik, nem mondanám hogy annyira rossz lenne az Earpods hangzása sőt, kellemes csalódás ennyi pénzért. Annyi a lényeg hogy eredetit vegyél, sok hamis darab terjed.
Akkor én most bedobnék egy olyat, amiről szerintem itt kevesen hallottak: Moondrop Spaceship. IEM kialakítású, 20-25 euró környékén mozog, és hangminőségben simán felveszi a versenyt a Galaxy Buds-al vagy az Airpods-al, a klasszikus vezetékes Earpodsot pedig simán kenterbe veri. Arra figyelj, hogy kétféle kábellel kapható, neked a mikrofonos verzió kell.
Alternatívaként használtan a Samsung AKG EO-IG955-t tudnám ajánli. Igen, ez az a füles, amit a régebbi Samsung telókhoz dobáltak. Meglepően jó a hangminősége, és a mikrofon is bőven jó. Használtan pár ezer forintért kapható.
Ez a jó kábeles olcsón.
Túl olcsó is.
Kínából jön sajnos mint a legtöbb 40-50k alatti füles
de magyar fejlesztés legalább:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!