Az Apple és az iPhone miért ekkora nagy szám?
Van egy ismerősöm, aki alma fan ... mutogatja nekem, hogy hát ez micsoda ájfón, miket tud, mert felolvassa neki a hírt hangosan. És hogy az Android az a szegények telefonja.
Azt már nem is mondtam neki, hogy amúgy az Androidról lopták össze az almás rendszer nagy részét.
Szóval lenéz mindent és mindenkit akinek androidja van.
De nézegettem a macbookokat is ... elavult több éves hardver használt autó áron. Ez komoly?
Szóval aki nagy apple van elmondana egy jó indokot, hogy tényleg miért érdemes nekem iphone-t vennem?
Mert néha tényleg elgondolkodtam rajta, hogy kipróbálom, de egyszerűen nem szeretem ha hülyének néznek. És az Apple hülyének nézi a vásárlóit.
Térítsetek meg alma fanok.
Nekem volt androidos és ios-is
Jelenleg iPhone 6s-t használok. Brutál stabil, nem akadozik, csinál mindent, akksija kibír egy napot(este 15%-on van).
Használtam androidosból egy 2015-ös csúcsmodelt Samsung Galaxy Note 5-öt, 2022-ben már halott kb olyan lassú, pedig a 6s-sel egy idős…
Nem vagyok apple fan, de az alma tovább frissíti a telókat, és stabilabbak, ellenben egy mai androidos telefon is teljesen jól teszi a dolgát-ameddig kap frissítést és nem lesz elavult a hardvere
Az a probléma, hogy a haverod az egyik elvakult rögeszmés te meg a másik.
“ hogy amúgy az Androidról lopták össze az almás rendszer nagy részét.”
Erre valami forrás?
“ De nézegettem a macbookokat is ... elavult több éves hardver használt autó áron. Ez komoly?”
1000-2000 euróért használtautó? Max egy zsíros bordó ezerötös lada.
Mondjuk a legerősebb Macbook Prok 4000 euró körül mozognak :D
4# és azért kapsz értelmes használtautót?
Egyébként most akarom cseréltetni a céges laptopomat, néztem a listát, valamirevaló lenovo thinkpad 2000-4000 közt van.
Persze van gazdaságos változat is 1000 körül, de gyanítom az nem futna évekig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!