Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Apple iPhone 6s telefonnal...

Apple iPhone 6s telefonnal lehet fizetni bármelyik boltban?

Figyelt kérdés
A fenti telefonom van, hozzáadtam a bankkártyát. Ahol lehet kártyával fizetni, ott tudok telóval is? Vagy csak ott, ahol van apple pay?
2022. jan. 28. 23:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ahol érintéses fizetéssel lehet fizetni ott tudsz vele. Pénztár, automata, foxpost automata, bármi ami tudja a paypasst.

Mivel a TouchID-vel, vagy a jelkódoddal azonosítod magad, ezért nem fogja a kártya PIN kódját kérni a terminál.

2022. jan. 28. 23:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Tehát ahol nem a hagyományos kártya lehúzós van hanem érintős, ott menni fog?
2022. jan. 28. 23:33
 3/6 A kérdező kommentje:
Illetve ha hozzáérintem a telefont, akkor tudja hogy fizetni kell, vagy elő kell hívni a fizetést?
2022. jan. 28. 23:33
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ahol lehet érintősen fizetni ott lehet a telefonnal is!

Előkell hívni természetesen!

Duplán megnyomod a Home gombot és feljön a kártyád a képernyőre és mivel rajta van a gombon az ujjad is, ezért rögtön azonosítani is fog.

Próbáld ki akár most is!

Ki is fogja írni hogy "tartsa közel az olvasóhoz" vagy mit. azt sosem nézem :D

2022. jan. 28. 23:48
 5/6 A kérdező kommentje:

Értem, köszi

Szilikontokon keresztül is megy?

Vagy azt le kell venni a fizetéshez?

Mert az nfc-nek kicsi a hatótávja

2022. jan. 28. 23:54
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

nem , nem kell kivenni

ahogy a bankkártya is müködik pénztárcán keresztül

2022. jan. 29. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!