Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lejárt a kétéves előfizetésem...

Lejárt a kétéves előfizetésem (pannon/djuice) vehetek egy másik telefont az előző értékében?

Figyelt kérdés

előző telefonomat két éve vettem 26ezer forintért. kétéves hüségnyilatkozattal. azt hallottam, ha most ez lejárt, ebben az értékben vehetek egy másikat, illetve a különbözetet kell rá fizetni csak, és ujabb két év hüségnyilatkozatot aláirni.

ez tényleg igy van? valami részletek esetleg?

2010. szept. 9. 22:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Logikus, hiszen újra aláírod a hűségnyilatkozatot, tehát nekik megtérül a befektetés...

De már 30-ért lehet jó kártyafüggetlent venni, javaslom, először nézz körbe...

2010. szept. 9. 23:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem mindegy, hogy előzőt mennyiért vetted. Ha aláírsz hűségidőt, akkor kedvezményesen vehetsz telefont.
2010. szept. 9. 23:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem igen!

De inkább számold ki, hogy mennyivel húzzák le az ilyen akcióikkal az embert! Szerintem a két év alatt befizetett összegért nem kettő, hanem 3 telefont is vehettél volna...:( sajna ilyenek...

2010. szept. 9. 23:17
 4/5 bp1985 ***** válasza:

Mi ez, hogy különbözetet kell fizetned? És ha én veszek 100-ért egy telefont, majd 2 év múlva 20-ért, akkor visszakapok 80-at? Bemész, kinézel egy telefont, kerül az előfizetéssel mondjuk 20 ezerbe. Neked, telefonszámla alapján van 5000 ft kedvezményed. Ekkor neked 15.000-át kell fizetned, aláírod az újabb 2 évet, és mehetsz haza boldogan az új telefonnal.

Egy jótanács, Samsungot ne, ami érintős. De megkérdezheted a samsung servízbe is, ott sem dicsérik túlságosan. Kijelzőproblémásk, vagy gari alatt, vagy gari után pár héttel.

2010. szept. 10. 00:27
 5/5 A kérdező kommentje:

hát nekem olyan a tarifacsomagom, hogy 1300 a havidij, és azt 100%ba lebeszélhetem, szóval az ugy nekem nagyon megéri. mert annál ugyis csak többet szoktam beszélni...

a teló amit most kinéztem 54E nokia érintős (C6-00), úgy gondoltam hogy akkor abból lejön a 26, 28E-t kéne akkor ott helybe kifizetnem, és aztán marad két évig a havi 1300as havidijam (plusz amennyit még azonkivül beszélek)

akkor ez hót hülyeség?

2010. szept. 12. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!