Lejárt a kétéves előfizetésem (pannon/djuice) vehetek egy másik telefont az előző értékében?
előző telefonomat két éve vettem 26ezer forintért. kétéves hüségnyilatkozattal. azt hallottam, ha most ez lejárt, ebben az értékben vehetek egy másikat, illetve a különbözetet kell rá fizetni csak, és ujabb két év hüségnyilatkozatot aláirni.
ez tényleg igy van? valami részletek esetleg?
Logikus, hiszen újra aláírod a hűségnyilatkozatot, tehát nekik megtérül a befektetés...
De már 30-ért lehet jó kártyafüggetlent venni, javaslom, először nézz körbe...
Szerintem igen!
De inkább számold ki, hogy mennyivel húzzák le az ilyen akcióikkal az embert! Szerintem a két év alatt befizetett összegért nem kettő, hanem 3 telefont is vehettél volna...:( sajna ilyenek...
Mi ez, hogy különbözetet kell fizetned? És ha én veszek 100-ért egy telefont, majd 2 év múlva 20-ért, akkor visszakapok 80-at? Bemész, kinézel egy telefont, kerül az előfizetéssel mondjuk 20 ezerbe. Neked, telefonszámla alapján van 5000 ft kedvezményed. Ekkor neked 15.000-át kell fizetned, aláírod az újabb 2 évet, és mehetsz haza boldogan az új telefonnal.
Egy jótanács, Samsungot ne, ami érintős. De megkérdezheted a samsung servízbe is, ott sem dicsérik túlságosan. Kijelzőproblémásk, vagy gari alatt, vagy gari után pár héttel.
hát nekem olyan a tarifacsomagom, hogy 1300 a havidij, és azt 100%ba lebeszélhetem, szóval az ugy nekem nagyon megéri. mert annál ugyis csak többet szoktam beszélni...
a teló amit most kinéztem 54E nokia érintős (C6-00), úgy gondoltam hogy akkor abból lejön a 26, 28E-t kéne akkor ott helybe kifizetnem, és aztán marad két évig a havi 1300as havidijam (plusz amennyit még azonkivül beszélek)
akkor ez hót hülyeség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!