Az androidos motorolán hogyan lehet beállítani hogy amikor a kezdőképernyőről véletlen balra suhintok, ne dobja az arcomba az undirító híreknek csúfolt propagandát?
Figyelt kérdés
2022. jan. 28. 04:28
11/14 anonim válasza:
"Az oltás működik, Magyarország működik."
"Magyarországon nem lesz harmadik oltás"
"Csak három oltás a teljes oltás"
"Aki kéri felveheti a negyedik oltást"
4 hónap múlva pedik kimutatják hogy 400%-al növeli az immunitást az 5. Oltás.
4 hónap mulva, a 6. Oltás megerősíti az ötödik által kiváltott immunitást...
Megértem, ha valaki nem kér ebből, unja már hogy ennyire hülyének nézik...
Persze kedves első, van aki szereti, ha mindent mások döntenek el helyette, és ő maga csak annyit ér mint juhásznak a juha.
Van aki meg szeretne függetlenül saját döntései felelősségvállalása szerint élni, akinek nem "aggódó" politikusok szeretnék már azt is megmondani hogy mikor mehet xarni, mikor a "legegészségesebb"...
12/14 anonim válasza:
Ha csak a politka nem akarod látni akkor van ott valami pontok vagy valami, már nem tudom mert kikapcsoltam a híreket. Úgy csináld ahogy az előző mondta, tartsd a kezdő környőn lenyomva az ujjad utána majd ott lesz hogy hozzáférés gyors csúsztatással
13/14 A kérdező kommentje:
Oké sikerült megtalálnom, jól el volt rejtve. Köszönöm mindenkinek a tippeket.
2022. jan. 29. 04:05
14/14 anonim válasza:
A fősodratú médiát vagy a main stream médiát kihagytad te kis birka! Gazdáid nem tanították meg amikor oda adtak a pénzt, hogy mivel provokálj? Ejnye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!