Az IPhone 13 milyen ár-érték arányú telefonnak számít?
Amúgy ez a jack téma is túl van lihegve, kb. 3-4 ezert Ft egy hozzá való DAC+AMP, ami simán meghajt bármilyen otthoni felhasználásra alkalmas fejhallgatót is...
Akinek van erre a pénz nem hiszem hogy ez a legnagyobb baja, mondom ezt úgy hogy én is kicsit hülyeségnek tartom a dolgot, de ha biztosítanak alternatívát, ami ráadásul jobb mint a beépített megoldás akkor nincs gond.
Fülhallgatót már rég mindenki maga vesz, és a gyárilag adott többsége valamelyik apróhirdetési oldalon végzi.
Töltővel teljes mértékben egyet értek én is.
A többi viszont totál szubjektív, az is biztos hogy egyik gyártónak sincs olyan régi telefonján új rendszer mint pl. a 6S-n, sőt a korabeli telefonok többsége a kukában végezte már rég...
Ez sokat elárul az időtállóságról is.
"Akkor is ugyanez lenne a véleményed, ha ezekre igen lenne a válasz"
Valós tények lettek felsorolva. Ha ezekre igen lenne a válasz, akkor nem lehetett volna őket felsorolni.
Ez megint egy a beszélgessünk a semmiről topik
Pro Max hoz képest jó árban van az 50k -s alsókategóriásokhoz képest túl van árazva.
Itt sokan vergődnek a 60vs120HZ -en és igen van különbség, azonban ha 60 on használod soha nem fogod érezni a hiányét a 120 nak.
Akku kicsi, de akku idő meg marha jó. Szerintem a sima 13 jó árban van. De 300 sok egy telefonért. Aki ennyit nem akar azok majdnem kompromisszum mentesen tudnak egy középkategóriába beszállni.
iPhone is van abban az árszegmens ben, de ott vannak kompromisszumok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!