Szerintetek melyik a legszebb iphone?
Figyelt kérdés
2022. jan. 19. 11:26
12/16 anonim válasza:
A jelenlegi. Szerintem a 12-es szériával behozott forma mérvadó volt. A lehető legjobb döntés volt a kerek formát szögletesre cserélni. Ezerszer jobb érzés a kéznek és a szemnek.
13/16 A kérdező kommentje:
#12 Én is így gondolom,bár számomra kevésbé kényelmes
2022. jan. 22. 11:30
14/16 anonim válasza:
Nekem volt 6s, xs, és most 13 pro. Számomra kényelmesebb, és akárhogy mozgatom a kezem, mindig olyan érzés mintha bele lenne ragadva, egyszerűen nem tudom elejteni. A kerek formáknál nem mindig volt ilyen magabiztos a helyzet.
16/16 anonim válasza:
#Doszka!
Nagyon nyomorúságos életed lehet kiccsávó!
Nagyon szánalmas vagy, ráadásul máshol is osztod az észt iPhone-al kapcsolatban, pedig csak képen láttad a telefont, a rendszert nem ismered. Ez látszik a kérdéseidből, válaszaidból is. Közöd nincs hozzá, csak csaholod a hülyeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!