Az üvegfóliát ha óvatosan felszedem a kijelzőről vissza lehet még egyszer ragasztani?
Figyelt kérdés
Valahol egyszer láttam egy videót ha nem passzol felhelyezésnél vissza lehet szedni csak vigyázni kell a porral és egyszer még fel lehet ragasztani a kijelzőre.Igaz ez?2022. jan. 17. 11:55
11/14 Ypszilon1980 válasza:
Köszi ezt a videót, nekem ez eszembe sem jutott volna!
12/14 A kérdező kommentje:
10/
Mindig van olyan helyzet amiből tanul az ember.Már én is bánom nem csak megvettem és magam raktam fel.A matrica papíros módszer nélkül is fel tudom rakni pontosra csak kicsit több időbe kerül meg saját módszerrel.De most hülye voltam.
2022. jan. 17. 22:50
13/14 master22 válasza:
Nekem a Gsm boltos úgy felrakta Huawei p20pro-ra az üvegfóliát
hogy az értesitö led-re rá tette a teteje fekete volt a fóliának és el takarta, másik helyen buborékosan rakta fel. Azóta én otthol saját magam csinálom.
14/14 A kérdező kommentje:
13/
Most már én is jobban fogok ügyelni.Szomorú,hogy bízna valakibe az ember aztán meg mégse.
2022. jan. 19. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!