Tiktokon eltudom rejteni a nevemet?
Figyelt kérdés
Ha Tiktokon nem akarom hogy lássák az emberek, hogy egy adott videót én osztok meg akkor ezt valahol ki lehet kapcsolni?2022. jan. 16. 22:11
1/5 anonim 

válasza:

ne ossz meg olyat amit szégyellsz.
2/5 anonim 

válasza:

Megint az a fránya kapcsolatfüggő elvált igekötő. Egyből hozzá is ragadt az első szembejövő segédigéhez. Döbbenet.
3/5 anonim 

válasza:

#2 ezzel nem segítesz. Nem is értem mi a f!szt keresel itt ha a kérdésre nem válaszolsz.
Kérdező, ha arra gondolsz hogy megosztasz egy hivatkozást és látják a tiktok profilodat amiről megosztottad, úgy tudod kikapcsolni, hogy a profilodon a jobb felső sarokban lévő három vonalra nyomsz->Adatvédelem->Fiókod ajánlása másoknak->legalsó opció. Remélem erre gondolsz, ha nem, akkor bocsi 😅
4/5 anonim 

válasza:

“ ezzel nem segítesz. ”
Dehogynem. Mindenki abban segít, amiben tud.
Intelligenciafüggő, hogy az ember tanul belőle, vagy megsértődik.
5/5 anonim válasza:
Úgy tudom nem, de nem vagyok benne teljesen biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!