Normális, hogy a samsung galaxy A12-hez nincs a dobozban fülhallgató?
Ma vettem a telekomtól egy A12-est ès a dobozban nincs csak egy töltőfej meg hozzá a csatlakozókábel. Nincs fülhallgató.
Előfizetèses és előfizetői szerződèst sem adtak, semmi papírt csak a telefont. Azt sem tudom mennyi a telefonszámom, még a dobozra sem írták rá.
Se fülhalgató nincs, se telefonszàm. Normális ez így?
Édesanyukám felhívtam, mondtam neki, hogy amit a telefonján kiír szám, annyi az új számom, de privátot ír.🤔
"Se fülhalgató nincs, se telefonszàm. Normális ez így?"
Igen.
"Édesanyukám felhívtam, mondtam neki, hogy amit a telefonján kiír szám, annyi az új számom, de privátot ír.🤔"
Telefon app -> három pötty jobb oldalt -> beállítások -> kiegészítő szolgáltatások -> saját hívóazonosító megjelenítése -> mindig
Utóbbi 1 évben egyre több gyártó elhadja a töltőfejet meg a fülhallgatót mondván hogy a felhasználóknak van otthon töltője.
Mondjuk ettől függetlenül érdemes gyári töltőt használni egyrészt azért mert más gyártó töltői nem biztos h max sebességgel töltenek, másrészt meg szar töltők megrövidíthetik az akku életét
A Telekom weboldalán, ha belépsz a fiókodba meg fogod találni őket.
Feleslegesen nem nyomtatnak, ami egy jó dolog.
*121#
ez kiirja a telefonszámodat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!