Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy lehet törölni a Redmi...

Hogy lehet törölni a Redmi Note 10 s ből az egyéb file okat?

Figyelt kérdés

[link]

Idáig én is eljutottam, de nekem nem mutatja az egyéb/other files mappát.

50 gigát elfoglal a semmi, amikor megvettem a boltba "csak" 10gb volt, de ez egyre csak nő, és nő.

Soha egy ilyen szr android rendszerrel nem találkoztam még, plusz a beépített appok is tele vannak reklámmal, pl zenelejátszó, vagy a filekezelő.

2022. jan. 15. 18:56
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Visszavittem, a telenornál nem tudják, elküldtek az Árkádba a Redmi okosponthoz, egyetlen srác volt bent, ő sem tudta.
2022. jan. 15. 19:01
 2/22 anonim ***** válasza:

Én is új Xiaomis vagyok, osztom a fájdalmad. Ez az android Apple-je, annyira nem flexibilis és zárt az egész.

Az egyéb fájlok az nem egy mappa, szimplán nem tudja az az app megmondani neked hogy mi foglalja azt a helyet.

Én ezt csinálnám helyedben:

Töltsd le az SD Maid alkalmazást. Adj meg neki minden engedélyt. (kb 4-5 dolog és csak akkor fog működni, az Android data mappát külön ki kell neki választani ha feldobja).

Futtasd le a Storage analyzer-t és ott látni fogod hogy mi fogalja a legtöbb helyet.

2022. jan. 16. 21:38
 3/22 A kérdező kommentje:

Sajnos nálam nem mutat semmit a storage analyzer.Azért köszi.

Csak pár megás mappákat.

Úgy látszik időnként formázni kell a telefont/gyári visszaállítások.

Még egy ilyen szr androidom nem volt.

2022. jan. 17. 23:39
 4/22 A kérdező kommentje:
De nem is értem hogy az üzletbe miért nem mondják hogy oké, 128 gb, de ebből lesz egy egyte növekvőbb egyéb fileok, amit nem tudsz törölni. Ha ezt tudom, veszek egy Samsungot, vagy valami normális androidot ilyen áron.
2022. jan. 18. 00:08
 5/22 anonim ***** válasza:

Esetleg még egy ötletem van.

Megyitod beállításokat -> alkalmazások -> alkalmazások kezelése, itt jobb felső sarokban állítsd be hogy mutassa a rendszeralkalmazásokat is, ezután rendezd be az egészet felhasznált tárhely szerint. Melyik app van legelől, és hány gigát ír?

2022. jan. 18. 12:11
 6/22 A kérdező kommentje:

Sajnos nem ír ki semmire sem semennyi gigát, ha azt kérem hogy mutasson mindent, mutat, csak mindenhova 0gb ot ír.

De amint olvasom a factory reset sem segít, pedig ez régebbi teló:

[link]

Nagyon nem hiszem hogy az értékesítők erről nem tudnak

Tele a net az "other files redmi" probámákkal, találatokkal.

Gyakorlatilag fizetem a reklámokat, meg az egyre szűkülő tárhelyet, szinte semmmihez sincs admin jogom.

Előbb utóbb örülhetek ha az sd kártyámra tudok tenni dolgokat.

Ennyit a Xiaomi-Redmi 128 gigájáról.

És ismétlem a gyári appokban is, pl zenelejátszó reklámok vannak, ki lehet kapcsolni őket, de pár óra múlva megint visszaállítják.

A hivatalos szervízüket is hívtam, ott sem tudnak ezzel mit csinálni, azt mondták.

Nagyon megbántam ezt a telefont, tényleg, a kamerája nagyon jó, de minden más átláthatatlan/hozzáférhetetlen.

Őrület.

2022. jan. 18. 16:12
 7/22 A kérdező kommentje:

Egyébként kezdek rájönni szerintem mi ez a szr.

Letöröltem a Facebookot majd újraraktam és lett kb 1 gigával több helyem.

Csak az a baj hogy ez nem olyan mint a régebbi androidok hogy pl tudnám törölni a rendszer által kreált többletet alkalmazásonként.

Ez így elég érdekes lesz ha minden appot, időnként újra kell rakni.

De a beépített appokkal pl időjárás, nem tudok mit bszni, ott nem tudom törölni a többlet adatot.

2022. jan. 18. 17:42
 8/22 anonim ***** válasza:

akkor ezért nem értem a kérdést,

nekem samsung van.

mp3 lejátszó és a netes rádió is reklám mentes.

2022. márc. 25. 12:37
 9/22 anonim ***** válasza:

[link]

a reklámok ellen itt egy jó megoldás, fontos hogy innen töltsd le, ne a Play áruházból, mert az csak egy "gyengített" verzió ;)

2022. márc. 25. 14:08
 10/22 puritan ***** válasza:

Kedves kérdező!

Nekem is ilyen telefonom van, de nem tapasztaltam amit te. Igaz, nem használom facebokot, letörölni nem lehet, de mindent tiltottam rajta amit csak tudtam.

A MIUI-s alkalmazásokban pedig mindegyikben ki lehet kapcsolni a reklámokat.

Ebben a fórumban próbálj segítséget kérni, itt okosabb emberek vannak, mint a gyakorin.

[link]

2022. márc. 25. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!