Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy lépjek be az apple store ba?

Hogy lépjek be az apple store ba?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Most vettem meg az első iphone telefonomat,és már sikeresen be is jelentkeztem az Apple ID-be.Most pedig az Apple Storebol szerettem volna letölteni appokat,de azt irja jelentkezzek be az apple id-be.Akármit próbálok beírni,semmit sem fogad el.Mit lehet ilyenkor tenni?Valaki esetleg tudna pontos útmutatást adni?

2022. jan. 14. 17:08
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha sikeresen bejelentkeztél az AppleID-be akkor tudnod kellene letölteni. Vagyis nem jelentkeztél be.

Hol és hogyan hoztad létre az AppleID-t?

A Beállításokon (fogaskerék ikon) belül legfelül találod az AppleID beállításait és ottt tudsz bejelentkezni is.

Az AppleID egy email cím és egy jelszó. Nem kell akármiket beírni, csak ezt a két dolgot kell beírni. Ezt meg tudnod kell, hiszen te adtad meg. :)

Appok letöltéséhez szükséges egy fizetési mód beállítása is. Bankkártya, vagy mobilszolgáltató, stb. Lehet hogy ezért kéri az AppleID jelszavát, mert nem adtál meg fizetési módot.

2022. jan. 14. 18:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!