Hogy lépjek be az apple store ba?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Most vettem meg az első iphone telefonomat,és már sikeresen be is jelentkeztem az Apple ID-be.Most pedig az Apple Storebol szerettem volna letölteni appokat,de azt irja jelentkezzek be az apple id-be.Akármit próbálok beírni,semmit sem fogad el.Mit lehet ilyenkor tenni?Valaki esetleg tudna pontos útmutatást adni?2022. jan. 14. 17:08
1/1 anonim válasza:
Ha sikeresen bejelentkeztél az AppleID-be akkor tudnod kellene letölteni. Vagyis nem jelentkeztél be.
Hol és hogyan hoztad létre az AppleID-t?
A Beállításokon (fogaskerék ikon) belül legfelül találod az AppleID beállításait és ottt tudsz bejelentkezni is.
Az AppleID egy email cím és egy jelszó. Nem kell akármiket beírni, csak ezt a két dolgot kell beírni. Ezt meg tudnod kell, hiszen te adtad meg. :)
Appok letöltéséhez szükséges egy fizetési mód beállítása is. Bankkártya, vagy mobilszolgáltató, stb. Lehet hogy ezért kéri az AppleID jelszavát, mert nem adtál meg fizetési módot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!