Milyen Xiaomi Redmi 10 alternatívákat tudtok?
Figyelt kérdés
Hasonló ársávban (70e HUF / 200€), eddig ez tűnik a legjobbnak. Esetleg Poco telefonok? Minél hosszabb távra. Köszi, annyi telefon van kicsit el vagyok veszve.2022. jan. 12. 18:59
1/5 anonim válasza:
Redmi note 10s igaz 5000 ft al drágább de ha el tudsz lenni csak 64gbon is akkor erosebb hardvert kapsz
2/5 A kérdező kommentje:
Nem kell sok tárhely, ez igaz!
2022. jan. 12. 20:06
3/5 A kérdező kommentje:
Eddig amiket találtam Redmi 10-hez hasonlók:
realme 8i
Motorola Moto G31/G40
Valakinek tapasztalata ezekhez, vagy a márkákhoz?
Eddig pont hogy csak Samsungot és Huaweit használtam... Xiaominak, Realme-nek és Motorolának nem ismerem a kezelőfelületeit.
Köszönöm a segítséget!
2022. jan. 12. 22:17
4/5 anonim válasza:
Xiaominál annyit tudok tanácsolni, hogy mindenképp olyat válassz, amiben Snapdragon proci van, mert azok nem fognak olyan hamar meghalni. Poco x3 pro-t javasolnék leginkább, de az 95k körül van.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, de már a realme mellett döntöttem.
Reméljük bírni fogja 🤞
2022. jan. 15. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!