Iphone xs lila pöttök a képernyôn?
Figyelt kérdés
Ma Le ejtettem a telefonom, most vettem csak eszre, hogy lila pottyok vannak a kepernyon, megorobaltam ujrainditani, mem hasznalt.
A neten gyari vissza allitast irtak es ha az nem mukodik akkor kepernyo csere, nem szivesen allitanam vissza foleg h nem iz biztos hogy megoldana a problemat…
A kerdesem az lenne, hogy lenne e tovabbi baja a telefonnak ha nem csereltetnem a kepernyot hanem igy hagynam (nincs sehol betorve)
2022. jan. 12. 17:00
1/2 anonim 

válasza:

Hát ez előbb utóbb terjedhet szerintem inkább javíttasd meg amíg még kicsi a baj. Ez pixelhalálnak tűnik nekem, nem lehet megmondani hogy mikor lesz roszabb a helyzet
2/2 anonim 

válasza:

Ez olyan mint amikor egy balesetnél a halottat pattogtatják a defibrillátorral a mentősök az út szélén. Nem oldja meg a problémát. Hardveres problémánál csak a csere segít. Ha beadod szervizbe akkor mindenképp ment le róla mindent.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!