Van olyan alkalmazás, ami lehetővé teszi, hogy egy gyorshívó gomb féle legyen a telefonomon, amin gyorsan tudom hívni 112-t?
Remélem érthetően írtam le :D
Hallottam ilyen alkalmazásról de nem tudom mi a neve.
Rossz kategóriába tetted a kérdésedet.
A telefonodtól függ, hogy mire van lehetősége. Elméletileg be lehet állítani gyorshívást, de azt előkeresni pont annyi, mint beütni a 112-t. Készüléktől függ, hogy a képernyő feloldása nélkül tudod-e hívni a segélyszámokat. Az enyém azt írja ki, hogy "csak segélyhívásokat", de ha nem oldom fel a képernyőt akkor nincs mivel segélyhívást beütni, a képernyő feloldása után meg már bármit lehet.
Várd meg amíg a moderátorok átteszik a kérdésed a megfelelő kategóriába vagy írd ki te magad újra az "Elektronikus eszközök" rovatba!
iPhone és Android készólékeken is a bekapcsoló gomb ötszöri megnyomása után feljön egy ablak amiben egy gomb elhúzásával lehet hívni a segélyhívót.
Ez működik lezárt telefonon is, nem kell kóddal feloldani. Tehát más telefonjával is meg tudod tenni mondjuk egy baleset helyszínén.
Próbáld ki! A gombnyomogatásra nem fogja felhívni, csak a képernyőt dobja be ahonnan lehet hívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!