Help! Azt hiszem valaki belépett az iCloud felhasznàlòmba?
Annyi a hàttér hogy voltam olyan hülye és vettem hasznàltan egy iPhone-t, de mivel üzlet àrulta ezért gondoltam előnyösebb,mint màstòl venni. Aztàn 2 héten belül az addig 100%os akksi leesett 86%-ra és mivel még 3 hònapos garancia alatt volt, vissza vittem, hogy gond van vele.
Amennyire emlékszem én kiléptem az iCloud fiòkombòl, ha így mondjàk,mert csak pàr hétig voltam iPhonos. Azt mondtàk vagy kicserélik az aksit vagy adnak màs telefont.
Az imént pedig arra lettem figyelmes, hogy jön értesìtésem a google fiòkon, hogy iOs ről probalnak belépni a google fiòkba aztàn meg egy olyan, hogy "az iOs mostmàr elérheti a google fiòkot" valahogy igy, nem magyarul jött ezért nem tudom pontosan lefordítani. Ez most azt jelenti, hogy valaki hasznàlja az én fiòkomat egy iphonerol?
A gmail alkalmazàst is kitöröltem ugy emlékszem az iphoneròl.
Ki tudok e jelentkezni most egy màs telefoneòl, minden iphonos fiòkomròl?

Az iPhone-on van jelkód, meg ott az Apple ID is…
Google-ba próbálkozott, mert a Google írt neked.

[link] -on jelentkezz be. ott ki tudod léptetni az eszközt.
De szerintem a google fiókodat kéne előbb megnézni!
Oda jelentkeztek be.
Be van állítva a kétlépcsős azonosítás ezekn a fiókokokn? Miért nincs?
Koszi a valaszokat de az irja iOs fért hozzà a google fiokhoz akkor kb az iphonomròl léptek be rà.
Nem igazan figyeltem az ilyesmire, de most kifogom cserelni a jelszavam, remelem igy kilép majd onnan is.

Igen, ha ott hagytad, akkor a telefonról léptek be a Googlebe. Jelkód hogyhogy nem volt a telefonodon? Változtasd meg a jelszót gyorsan, és az előzményekben nézd meg hol jelentkeztek be. Apple-n pontos koordináta is van.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!