Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy kérjem meg a szüleimet,...

Hogy kérjem meg a szüleimet, hogy vegyenek nekem új telefont szülinapomra? Bővebben alul

Figyelt kérdés

Szóval az van, hogy van nekem most egy Samsung galaxy A4-em és már szeretnél egy újabbat valamilyen Samsung galaxy S-et. Az a baj a régi telefonommal, hogy egyfolytában leáll, nem reagál rögtön, kevés benne a tárhely ( mert én szeretek sokat fotózni ) meg már régi meg bevan törve az üvegje is és úgy gondoltam, hogy a szülinapom Január 24.-én lesz és körülbelül csak azt ajándékot szeretném kapni anyától és apától diákmunkához még túl fiatal vagyok ezért a zsebpénzemből adnák a telefon árához.

Köszönöm előre is a válaszokat.

2022. jan. 11. 16:12
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
*szeretnék
2022. jan. 11. 16:13
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia Anya, szeretnék egy Samsung Galaxy S telefont születésnapomra.
2022. jan. 11. 16:17
 3/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod.

Még írhat nyugodtan bárki választ.

2022. jan. 11. 16:20
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
KB amit az előző írt. Nem kell túlbonyolítani.
2022. jan. 11. 16:24
 5/15 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen a válaszokat.
2022. jan. 11. 16:35
 6/15 anonim ***** válasza:
81%
Csak hogy az S széria nem egy olcsó készülj fel hogy azt nem kapod meg keres más Samsung mobilokat is.
2022. jan. 11. 16:54
 7/15 A kérdező kommentje:
De megkapom, mert mondták a szüleim, hogy S szériából válasszak. Amúgy köszönöm a válaszod.
2022. jan. 11. 17:03
 8/15 anonim ***** válasza:
81%
Akkor miért tetted fel a kérdést, ha a szüleid már megengedték, sőt azt is hogy az s szériából válasz. WTF, ennyire unatkozol? Nincs lecke?
2022. jan. 11. 17:06
 9/15 A kérdező kommentje:

8-as válaszoló képzeld el, hogy a szüleimtől ma kérdeztem meg miután kiírtam a választ és válaszoltak is rá már egypáran. És megkérdezték, hogy milyet kérek, én azt mondtam, hogy nem tudom. Apa azt mondta ( NEGYED ÓRÁJA ), hogy valamilyen S szériás telefonom legyen, mert az több ideig kibírja és én azt mondtam neki, hogy OK majd nézek ki egy jót. És ez mind most történt ( és, hogy a te kérdésedre válaszoljak nem unatkozok és már megcsináltam a leckét is ).

Köszönöm a megértésed.

2022. jan. 11. 17:19
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
Eny i phone 13 pro maxx 1tb továnbb pírja☝️
2022. jan. 11. 18:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!