Hogy kérjem meg a szüleimet, hogy vegyenek nekem új telefont szülinapomra? Bővebben alul
Szóval az van, hogy van nekem most egy Samsung galaxy A4-em és már szeretnél egy újabbat valamilyen Samsung galaxy S-et. Az a baj a régi telefonommal, hogy egyfolytában leáll, nem reagál rögtön, kevés benne a tárhely ( mert én szeretek sokat fotózni ) meg már régi meg bevan törve az üvegje is és úgy gondoltam, hogy a szülinapom Január 24.-én lesz és körülbelül csak azt ajándékot szeretném kapni anyától és apától diákmunkához még túl fiatal vagyok ezért a zsebpénzemből adnák a telefon árához.
Köszönöm előre is a válaszokat.
Köszönöm a válaszod.
Még írhat nyugodtan bárki választ.
8-as válaszoló képzeld el, hogy a szüleimtől ma kérdeztem meg miután kiírtam a választ és válaszoltak is rá már egypáran. És megkérdezték, hogy milyet kérek, én azt mondtam, hogy nem tudom. Apa azt mondta ( NEGYED ÓRÁJA ), hogy valamilyen S szériás telefonom legyen, mert az több ideig kibírja és én azt mondtam neki, hogy OK majd nézek ki egy jót. És ez mind most történt ( és, hogy a te kérdésedre válaszoljak nem unatkozok és már megcsináltam a leckét is ).
Köszönöm a megértésed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!