Adatmásolás Siemens SL65-rőL?
Ez nem az a telefon, mint a S35, C45 és hasonlók, hogy AT parancsok segítségével lehetett kommunikálni vele?
Nézz rá ezzel, hátha:
Sziasztok, köszönöm a válaszokat!
Első: nem tudom milyen parancsokkal lehetne kommunikálni vele, a menüjéből szépen irányítható minden művelet, csak nem úgy tűnik nem látja egymást a 2 infraport.... Minden esetre ezt a szoftvert megnézem, köszi!
Második: köszönöm a tippet, valóban mindenre is rá lehet keresni, azonban Siemens SL65 esetében ha szűkítem a választást adatátvitelre akkor 3 opciót hoz, de ezek microUSB-s kábelek... Ennek köze nincs a microUSB-hez, szóval nem nyert.
Harmadik: soros port, igen, olvastam róla, hogy ehhez aligha nem olyan adatkábel készült, ami soros porton kommunikál, ez megoldható szerintem, portom van, elvileg a lap támogatja, de ha nem, vannak ismerősök retro gépekkel, szóval szerintem nem lenne akadály :) Ámde néztem képeket az általad írt C35/C45 Siemensekről, láttam a töltőjét, na ami csatlakozó legalábbis a töltőjén van, az nem egyezik az SL65-ével, kvázi nem lesz jó.... Azért köszönöm!
Nem lesz ez olyan egyszerű, úgy látom - igaz eddig is úgy láttam xDDD
Ok, azt is írd majd le hogy milyen programmal sikerült.
Ha gondolod, tehetsz olyan próbát is, hogy Live Ubuntu-val be boot-olsz (nem kell telepíteni) és ott is megpróbálod.
Talán erre a telefonra is jellemző volt az "obex" használata, ami azt hiszem a memóriájához történő hozzáférést jelenti és voltak ilyen explorer-ek.
Lehet hogy keverem és valójában .jar meg stb fájlokat lehetett így rápakolni, nagyon régen volt és én csak SMS üzenetek mentésére-küldésére meg telkönyv szerkesztésre használtam valamilyen programot.
Amint látom lehet az infrás adatcserére is van lehetőség.
Lehet az is, hogy félreértem az egészet és pont nem azt csinálja, ami számodra kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!