Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ezzel az adapterrel hozzá...

Ezzel az adapterrel hozzá tudok kapcsolni mikrofont a mobilomhoz?

Figyelt kérdés

Vásároltam egy mikrofont, mert gyatra a videók hangja. Be is dugtam a Jack-be, de semmi hang.

Utánanéztem a YT-n, és állítólag kell egy "Y" adapter, mellyel mások két csatlakozós fejhallgatók hozzákötését oldják meg a mobilhoz.

[link]

Ezt a terméket néztem. Ha ennek a rózsaszín végébe beledugom a mikrofont, akkor érzékelni fogja a telefon?

Letöltöttem az Open Camera app-ot, mert gyári alkalmazásban nem lehet külső mikrofont beállítani, viszont YouTube-on láttam másnak ebben sikerült.

2022. jan. 7. 15:54
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
3 szavazat
 1/8 A kérdező kommentje:
A másik kérdésem, hogy ehhez az adapterhez lehet hosszabbítót használni, nem kever be? Van egy több méteres Jack hosszabbítóm.
2022. jan. 7. 15:57
 2/8 anonim ***** válasza:
53%

"Be is dugtam a Jack-be, de semmi hang."

Abba dughatod, a telefonon lévő jack egy kimenet, a mikrofonnak bemenet kell.

"Ezt a terméket néztem. Ha ennek a rózsaszín végébe beledugom a mikrofont, akkor érzékelni fogja a telefon?"

Telefon típusa pedig?

2022. jan. 7. 17:30
 3/8 A kérdező kommentje:
Redmi 9T
2022. jan. 7. 17:35
 4/8 anonim ***** válasza:

#2 Érdekes, valahogy a headseteken lévő mikrofonok mégis működnek... A telefon típusa annyira fontos, mint a kapitány kora...

Kérdező, jó lesz.

2022. jan. 7. 20:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Persze, de nem véletlenül van a headsetek jack csatlakozóján 3 érintkező kettő helyett. (A harmadik a mikrofoné.)

A telefonon lévő csatlakozó kimenet elsődlegesen - és megfelelő eszközzel lehet bemenetet is fűzni rá.

De örülök, hogy akkor meg tudod indokolni ezen kívül (gondolom, ha már ideröfögtél), hogy a kérdező mikrofonja miért nem működött, amikor a jack csatlakozóba dugta. :)

Egyébként a telefon típusa azért fontos, mert nem biztos, hogy a telefonon lévő port (vagy szoftver) támogat ilyet, bár te ezt is biztosan jobban tudod.

2022. jan. 7. 20:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Gondolom az egyik gyűrű nem ott volt, mint a TRRS csatlakozóknál. Egyébként bocs.
2022. jan. 8. 08:39
 7/8 anonim ***** válasza:

Ideillő videó (indiai angol...)

[link]

2022. jan. 8. 08:50
 8/8 A kérdező kommentje:

Vettem egy adaptert. Hozza tudtam kapcsolni.

A hang viszont sípol és a felvételbe is belehallatszik....

2022. jan. 15. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!