Adott egy telefon. Hogyan tudom bekapcsolni a GPS-t úgy, hogy lezárt kijelzőnél se kapcsoljon ki?
Figyelt kérdés
Telefon: Xiaomi 10T Pro
Kerékpáros edzéseknél így tudnám, hogy mennyit tekertem.
2022. jan. 4. 15:01
1/7 anonim válasza:
A GPS nem kapcsol ki magától, amíg te ki nem kapcsolod.
2/7 puritan válasza:
Ahhoz kell valami app is, amiben megmondod neki, hogy mikortól meddig regisztráljon. Nem ismerem a biciklis programokat, de biztos van egy csomó féle.
A google maps nem igazán alkalmas erre.
3/7 anonim válasza:
Maga a GPS nem kapcsol ki magától.
Max az általad haszált app nem fut lezárt kijelzővel.
4/7 anonim válasza:
Szerintem a GPS nem kapcsol ki csak mert te lezárod a képernyőt. Mellé felteszel valami kerékpáros appot és az majd jegyzi merre jársz. De lehet jobban jársz egy okosórával, azok is tudják ezt, plusz az edzettségedet is nyomonkövetit
5/7 anonim válasza:
Akkumulátor beállításokban engedélyezd az alkalmazás számára a háttérben futást, illetve a tartózkodási hely meghatározását.
6/7 anonim válasza:
GPS nem kapcsol ki magától,és ha Google helyelőzmények be van kapcsolva.akkor látni fogod merre mentél.
Mivel stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!