Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 12 (pro) vagy Huawei...

Iphone 12 (pro) vagy Huawei P40 pro?

Figyelt kérdés

Sziasztok,telefont szeretnék vásárolni és nem tudok dönteni hogy Iphone 12 (vagy 12 pro)-t, (de még a 11-es széria is szóba jöhet) vagy pedig Huawei készüléket vásároljak? A huawei-nél a P40 pro-ra gondoltam (de ha vannak jobb ötletek akkor szívesen meghallgatom).

Kíváncsi lennék az iPhone őszinte előnyeire és hátrányaira, minél többre! Nagyon fontos lenne és sürgős!

A válaszokat előre is köszönöm!

#Huawei #iPhone 12 #iPhone 12 Pro #Iphone, iPhone #Huawe p40 pro #Előny hátrány
2022. jan. 2. 23:01
 1/7 anonim válasza:
Alma.
2022. jan. 2. 23:05
 2/7 anonim ***** válasza:

Jelenleg mid van?

Van almás ismerősöd, akinél esetleg kipróbálhatod az iOS-t?

A Huawei nagyon jó készülék, de csak akkor vedd meg, ha nem függesz a google szolgáltatásoktól (sokminden megy rajta, de van, ami nem)

2022. jan. 2. 23:11
 3/7 anonim ***** válasza:

A Huaweit a GSM hiánya miatt nem ajánlanám, inkább a 12 pro.

Előnynek szubjektív dolog az, hogy kinek mi számít. A 3 kamera nagyon jó minőségű, az üzemidő átlagos, aztán nyilván ott az IOS rendszer (minimum 4-5 év teljes értékű szoftverfrissítéssel), vezetéknélküli töltés adott, a telefon mérete kompaktnak számít (6,1 colos kijelző). Most hirtelen ennyi ugrik be róla.

2022. jan. 2. 23:11
 4/7 anonim ***** válasza:

Igazából mindkettőnél van PRO és CON, kinek melyik válik be igazán.

Itt Neked kellene tudni, hogy mire van szükséged, és mire nincs.

Van, amit az iOS tud, de a HMS nem.

És vam, amit a HMS tud, az iOS nem.

2022. jan. 2. 23:14
 5/7 anonim ***** válasza:
83%

volt lehetőségem több mint 1 évig huawei p40 tulajdonos lenni

alapból nem is az a nehéz hogy letöltsél valamit, hanem hogy legtöbb alkalmazást manuálisan kell frissíteni aptoide vagy apkpureról és ez baromi idegesítő

legjobb példa pl a k&h mobilbank, amikor nem vagyok otthon akkor dobja be hogy ha nem fríssítem nem tudok belépni, csak a play áruházban van fent, egyedül úgy lehet frissíteni hogy letöltöm egy gms-es telefonra és apk extractorral csinálok wgy apk-t és átküldöm a huaweire

na aztán van ami el sem indult google nélkül

igaz nekem még nem volt iphoneom, de mindenképp azt ajánlom kettő közül, vagy egy másik androidost amiben van gms

2022. jan. 3. 06:19
 6/7 anonim ***** válasza:

#5 Én másik banknál vagyok, de megnéztem, a K&H tényleg trükkös.

Az Erste George appja fent van az AppGallery-n is.

2022. jan. 3. 09:07
 7/7 anonim válasza:
Samsungról váltottam iphone 12 pro maxra. Megérte. Talán párszor volt egy pillanatra, hogy megbántam, de alapvetően az esetek 99 százalékában teljesen elégedett vagyok. Iphone előnyei: kifinomult rendszer, az airdrop, az icloud, az appstore, az apple pay, a lidar scanner, a kamera és felvett hangminőség, a térhangzás álló és fekvő módban is, a minőségi anyagok és egyéb dolgok kiválóak. Hátrányok: a wifi és bluetooth néha bolond, kompabilitási problémák (amik azért már sokat fejlődtek), ennyi. Ja és ne boltban vegyél telefont, mert átbszás.
2022. febr. 19. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!