Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Használ valaki még régebbi...

Használ valaki még régebbi mobiltelefont?

Figyelt kérdés
Sok kommentből az jön le, hogy szinte mindenkinek valamilyen csúcskészülékje van. Ha nem is a legújabb, de max 1-2 éves. Használ még valaki itt 2-5 éves telefont? Olyat ami megjelenésekor sem a leg leg volt? Milyet?

2022. jan. 2. 10:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Xiaomi redmia 4a-m van 30 ezerért vettem 4 éve, ennyiért most se kapnék jobbat, de nincs is vele még semmi gond, meg ennél nagyobb nem is kéne.

Ezért nem is tudom mit vennék helyette ha elromlana

2022. jan. 3. 11:07
 12/13 anonim ***** válasza:
9-es voltam. Ugyanígy vagyok én is. 30ért vettem én is a 6a-t kb. 4 éve. De ha totál tönkremenne, tuti valami Xiaomit vennék újra, nagyon bejött. (Valami Redmi - t) Nem kell nagyon csúcs mobil, akár egy Redmi 9 is simán jó nekem.
2022. jan. 3. 23:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Időnként elő szoktam venni OnePlus One-omat.
2022. jan. 4. 05:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!