Mi lehet.. A broblèma?
Vanegy huwej p40 lte telcsim es naggyon.recsega hankszorója
Amikor Youtubeot n.ezek midig recseg
Mivel lehetett oevosolni?

Fülhallgató vagy bluetooth hangszóró is megoldja ezt a problémát.
De az előzőek is ráéreztek, hogy magától nem fog megjavulni, varázslat sem segít rajta, csak a csere. És a kérdést elnézve a kérdező nem fogja kicserélni, ezért érdemes szakemberre bízni a dolgot.
Votam zerelo.nek és azt monta hogy nm lehet jav.it.ani garinciaba
Mert szerite én okoztam a broblemat pedig meg nemis halgatam tuctuc zenét úgyhogynemén.okoztm a brobémat

Szerintem feküdj le, aludj egyet, józanodj ki, aztán csak utána reagálj bármire is.
Garanciában nem csinálják meg, de attól még javítható. Minden létező hibára az lesz az első reakció, hogy te okoztad, nem garanciális. Egy egyszerű hangszórócsere megoldja a problémát, maximum neked kell kifizetned. A kérdés már csak annyi, hogy ér-e annyit az egész telefon, vagy gazdaságosabb lenne újat venni?

Ne jo.me.g midig reseg a hankszoro segitcsetek rosz a hanksoro huawei p40 lute telefonom van
Egye joban reccseg
Medig.van rá grancaia. ?

Nemkel nekm kinaiban
A telfin hakszorosa kell szeretnem ha.mùkődnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!