Ha megnyomom a telefon kikapcs.oló gombját kikapcsol?

Nem. Nem tudom milyen telefonról van szó.
Ha mai akkor ha megnyomod csak elalszik a képernyő, de ha újra megnyomod megint tudod használni. Ha hosszan nyomod akkor fogja feldobni, hogy kikapcsolás vagy újraindítás.
Ha kikapcsolod akkor ki lesz kapcsolva. Ha újraindítod akkor kikapcsol majd magától vissza.
A Hardresetet a beállításoknál tudnád csak kezdeményezni.
Mégegyszer kiemelem, hogy ezek a mai telefonra vonatkoznak, a régebbiek is hasonlóan működnek, csak más elhelyezéssel.

"mert félek, hogy ha túl hosszan nyomom, újratelpíti magát, és törlődnek az adataim"
Én is félek, amikor ilyen kérdéseket olvasok.
Ha meg tudod tenni, a tötrténelem biztosan megemlékezik majd rólad.

Ha 10 másodpercnél tovább nyomod, akkor vagy kikapcsol, vagy újraindul. Ez a kényszerített újraindítás. (iPhoneok esetében kicsit máshogyan van, azt nem tudom.)
De az adataid nem törlődnek ilyenkor sem, csak kikapcsol vagy újraindul a készülék. Ha kikapcsol, akkor meg csak be kell kapcsolnod a bekapcsológombbal.
Gyerekek, nyugodjatok már le xDD
Kíváncsi voltam, vajon egy ilyen kérdésnél már mondják-e azt az emberek: "jézus bazzeg, ki ez az ostoba f.sz"
De nem, ma hajnal óta 8 embernek volt ideje arra, hogy erre egyáltalán egy szóval is reagáljon, 3 pedig konkrét kisregénnyel állt elő. Komolyan el kéne gondolkodnotok az életeteken srácok :D

ja szóval mi vagyunk a nyomorékok mert segítő szándékúak vagyunk, értem :D
nem is tudod mennyi ilyen kérdéssel találkozunk (sim kártyára lehet e képeket rakni, hogy kell képernyőfotót csinálni, árt-e a gyorstöltés, ez vírus-e)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!