Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Gondolkozom, hogy vegyek egy...

Gondolkozom, hogy vegyek egy airtag-et a kerékpáromra, viszont Androidos vagyok. Az Androidos app is jó arra, hogy a sajátomat kezeljem és megkeressem vagy az csak a z idegen követő airtagek kiszűrésére használható?

Figyelt kérdés
2022. jan. 2. 00:08
 1/4 anonim válasza:
Én ajánlom neked a Samsung Galaxy SmartTag vagy SmartTag Plust az Airtag helyett. Kompatibilisebb androidos rendszerhez
2022. jan. 2. 01:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Én nem látom értelmét az ilyennek. Gondolom arra kellene ha ellopják a bicajod, csakhogy ahogy nézem ez bluetooth technikával működik, tehát a hatósugara igencsak korlátozott, és bicajjal nem nehéz ezen kívül mennni egy perc alatt.
2022. jan. 2. 07:49
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen, de az air tag-nek az a lényege, hogy ha 200 m közelségben vagy egy iPhone, akkor az jelezni fog nekem, a Galaxy és egyéb androidos megoldásokkal az a bajom, hogy ott csak akkor jelez a másik telefon, ha arra is le van töltve a smarttag alkalmazás, ami jóval kisebb eszközszámot jelent.

De ahogy utánaolvastam, nem igazán fog androiddal működni sajnos-

2022. jan. 2. 09:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Lehet jobban járnál valamilyen SIM kártyás megoldással, abból is van egész kicsi, még én is rendeltem valamikor kínából, igaz soha nem próbáltam ki :) , annál meg elküldi neked a GPS koordinátát ha küldesz rá egy SMS-t

[link]

2022. jan. 2. 09:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!