Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miert latom sok embernel h a...

Miert latom sok embernel h a billentyűzet kitakarja a kepernyo 80%-at? Es miert latom ezt hogy ez oket abszolút nem is zavarj

Figyelt kérdés

direkt van igy beallitva (konnyebb gepeles miatt) vagy egyszeruen csak ez az alap beallitas es nem erdekli hogyan kell szállítani

erdekes modon en magamtol ugy allitottam be 2010 ota a billentyűzeteket hogy nagyjabol az ifonos billentyűzet aranyai jottek ki, pedig anno nem is lattam ifont

ott hogyhogy nem hisztiznek az emberek h alacsony a billentyűzet? Az embereknek mindegy mit adnak oda csak ne kelljen vele foglalkozni?

tenyleg nem ertem....de nagyon sok ilyen dolog van ami nekem, logika menten elo embernek megmagyarázhatatlan

2022. jan. 1. 13:31
1 2
 1/12 Vortrex ***** válasza:
93%
Én csak a saját képernyőmmel foglalkozom, neked is ezt javaslom
2022. jan. 1. 13:39
 2/12 anonim ***** válasza:
38%

Te vagy a legügyesebb, legszebb és legokosabb! Nyilván ezt a választ várod.

Én elég béna vagyok, ráadásul fiatal koromban (elektronika-hobby miatt) elég sokszor megégettem, megvágtam, megszúrtam az ujjaimat. Szóval az apróra állított billentyűzeteken nem tudok gépelni, de még a nagyobbakkal is többet javítok, mint gépelek.

Kipróbáltam pár féle billentyűzetet, végül a MessageEase-nél maradtam. Ezzel is mellé nyomok-húzok néha-néha, de ezzel javítani is könnyebb. Meg könnyű menet közben állítani a billentyűzet méretét, helyzetét is. Viszont ez nem qwerty hanem anihortes, emiatt meg kellett szokni, bár hamarabb megvolt, mint előtte gondoltam.

2022. jan. 1. 13:41
 3/12 A kérdező kommentje:

ma mivan lassan mar el fog vinni a rendorseg ha ranezek egy mas ember kepernyojere?

mondjuk az ismerosomere amikor kinlodik egy informacio megkeresesevel az interneten?

ellenben macskas videot erolkodes nelkul es barmikor mutat az instagramon?

2022. jan. 1. 13:42
 4/12 A kérdező kommentje:

az embereknek az okostelefon az allabbiskrol szol:

roviden osszefoglalva MAS EMBEREK

kicsit bovebben:

(mozgo)kepek keszitese,nezegetese

uzenetek kuldogzgetese

(video)telefonalas

jatek

google elso talalat

2022. jan. 1. 13:44
 5/12 Vortrex ***** válasza:
79%
Pihend ki magad hawer, szerintem sok volt az este
2022. jan. 1. 13:45
 6/12 A kérdező kommentje:

illetbe en azt is erdekesnek tartom h sokan elelveznek h az apple milyen tokeletes

de maguktol valahogy sosem gravitalnak olyan iranybah a sajat onnon tevekenysegeik is tokeletesek legyenek

lasd a billentyűzet peldaja:

ha az apple lovi be arányosra a billentyűzet meretet akkor az egy isten

de a csoringer felhasznalo magatol meg arra sem igenyes h barmit beallitson

2022. jan. 1. 13:46
 7/12 Szirty ***** válasza:

"az embereknek az okostelefon az allabbiskrol szol:"

Én elsősorban telefonálásra használom...

2022. jan. 1. 14:06
 8/12 anonim ***** válasza:
36%

Ez egy nagyon jó kérdés, már vártam, hogy valaki fel meri tenni! Ez most nagyon belepacsált a lélek picurka rezgései közé!

Ajánlom ezt a megoldást:

[link]

"es nem erdekli hogyan kell szállítani"

Miért érdekelné? Zsebreteszi, oszt jónapot. Neked is ezt ajánlom.

2022. jan. 1. 14:42
 9/12 anonim ***** válasza:
52%
Mindenki úgy állítja be ahogy akarja, semmi közöd nincs hozzá.
2022. jan. 1. 17:09
 10/12 anonim ***** válasza:

Mindjárt odamegyek, és elkezdem bámulni, hogy mit csinálsz a telefonodon.

Biztosan tolerálnád

Hagyd őket békén!

Egyébként van olyan bill. app. aminél be lehet állítani, hogy egy kis szövegmező legyen felül, a többi részen pedig maga a bill.

Több karakter fér el, akár a számok és az ékezetes betűk is külön és/vagy nagyobbak maguk a billentyűk is.

2022. jan. 1. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!