Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ajánlanátok valami jó telefont...

Ajánlanátok valami jó telefont a T-mobile-nal, ami nem drága?

Figyelt kérdés

Reggelre beadta a szolgálatota telefonom.Még 1,5 éve sincs hogy megkaptam.

A szüleim most nem fognak újat venni.Már a nyáron 1-2x láttam rajta,hogy nem fogja sokáig bírni,de bíztam benne h karácsonyig igen és akkor azt kérek karácsonyra.

Szóval lehet,hogy új telót kell vennem.

Mindenképpen a T-mobile-nal akarok maradni.

Igazából mindegy,hogy sima,csúsztathatós,"kinyithatós" vagy érintőképernyős.Csak ne legyen túl drága.

A lényeg,hogy tudja telefonálni,sms-t írni,bővíthető memóriája legyen,legyen kamerája (kb. 3megapixeles) és legyen zenelejátszó meg ilyen alap dolgok.

Tudtok valamit ajánlani?

Max. 25.000Ft-ig!

2010. szept. 7. 19:48
 1/4 anonim ***** válasza:
sztem egyszerűbb ha vagy bemész egy nagyobb tmobile üzletbe és megkérdezed a kínálatukat vagy vaterán körül nézzel ott is kilehet kapni garis, fóliás telókat elég olcsón lehet jobban járnál. Típust nem nagyon tudok. Pl. Samsung corby, LG GS 290, az a baj, hogy újonann ebbe az árkategóriába jót nem igen tudok mondani. Nokiák között nézzél szét pl 5230.
2010. szept. 7. 22:04
 2/4 anonim válasza:
Szia! Nekem Nokia 7020 van és meg vagyok vele elégedve! Minden elképzelhető jót kívánok Neked egész életedre!!!
2010. szept. 8. 13:32
 3/4 anonim válasza:
Második vagyok. Az ára 24990.
2010. szept. 8. 13:33
 4/4 anonim válasza:
Megint a második vagyok. Ennek sajnos csak 2 megapixeles a kamerája.
2010. szept. 8. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!