IPhone SE 2022 milyen design-t fog kapni szerintetek?
Sziasztok!
Az új iPhone SE 2022 április-májusban fog megjelenni. Nagyon sok pletykát lehet olvasni arról hogy marad a Home gomb, vagy hogy teljes kijelzős 6,1 inch-es model lesz. Ti mit gondoltok?
Személyes véleményem az, hogy szerintem ha maradna a Touch ID nem vásárolná meg senki. Amennyit változtatnának rajta az az 5G lenne és a 13 Pro A15-ös processzora. Ez egy hétköznapi basic felhasználónak nem lenne ok a váltásra.
Egy XR-ről szeretnék majd váltani, de csak akkor ha megkapja a teljes (notch) kijelzőt.
Kíváncsi vagyok ti mit gondoltok.
Pedig nagyon sokan hiányolják a touch id-t.
Ennek a szériának a lényege,hogy egy régi házba teszik bele.Hmm lehet az is ,hogy az X külsejét kapja
szerintem olyat hogy pont látni lehessen sőt ORDÍTSON hogy te csak azt tudtad megvenni
de ugyanakkor adni fognak lehetőséget hogy meg lehessen magyarázni hogy miért az volt neked az optimális.
mondok példákat:
van egy apple sznob / merci sznob / sony sznob csávóka a munkahelyen, aztán elkezdi hogy azért vett SE-t, mert "csak két kiló a 128 gigás", illetve hogy kicsi, és neki kicsi telefon kell (ez még iphone 12 mini előtt volt). És férfi létére a fehéret vette meg, mert ugye akkor mindenki látni fogja, hogy neki SE van.
nos, a iphone x is elég kicsi, csak ugye az már régi. Tehát megint az apple sznobberentyűs kétszinű képmutatás.
Továbbá:
kijött az iphone 12 mini akkor a csávókán már látszott a feszengés, és végsősoron csak összetörte az SE-t alig egy évesen és vett egy 12 minit.
nem tudom hogyan élte túl hogy lett 13 mini is már.
"#4 esélytelen.."
Ha már beleokoskodsz akkor ki is fejthetnéd mit gondolsz a dologról, ne csak belevauvau legyen!
A 2016-os SE a 2013-as 5S-ből lett.
A 2020-as SE a 2017-es 8-ból lett.
A 2022-es SE a 2019-es 11-ből lesz.
Eseteg a 12-ből, de nem hiszem hogy az alsókategóriás iPhoneba beleteszik az OLED-et, úgyhogy marad az IPS-es 11. Belerakják az idei A15 procit kicsit lassítva és kész az új ájfón!
Az 5S-t 2016-ig (1 helyett 3 évig), a 8-at 2020-ig (1 helyett 3 évig) tartotta az Apple forgalomban.
A 11-et még most is forgalmazzák, ez a 3. éve.
Nem fognak egy darab új alkatrészt sem tervetni, gyártani hozzá. Pont az a lényege az SE-knek hogy nem kell új gyártósort építeni hanem a meglévővel 5-6 éven át gyártanak egy fajta telefont. 3 évig árulják 5S, 8, 11 néven, aztán még 3 évig SE, SE2, SE3 néven. Rengeteg megtakarítással jár ez. Sok100millió dollár egy gyártósort összerakni, sokezer készülék megy a szemétbe a tesztgyártás során, rengeteg embert betanítani stb.
5: egyetértek, ilyenek mindenhol vannak…
7: Ezt nagyon szépen levezetted, respect!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!