Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudnám az egyik sim-ről...

Hogyan tudnám az egyik sim-ről a másikra átrakni a telefonszámaimat?

Figyelt kérdés
Mobilszolgáltatót váltottam és szeretném a régi simemről az újra áttranszportálni a telefonszámokat, csak nem tudom hogyan. Bluetooth-on egyenként átküldeni elég sok lenne és a két telefon nem is kompatibilis egymással, így sok adat elveszne.
2010. szept. 7. 18:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát keresni kell egy kártyafüggetlen telefont, arra rámenteni - "összes adat mentése a készülékre", és utána arról "összes adat mentése simre" opcióval átmenteni a másik kártyára. Jobb ötletem nincs. A SHARP telefonok csinálnak ilyet (már ha találsz függetlent).
2010. szept. 7. 19:09
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi, erre nem gondoltam, bár nem is tudom, hogy honnan tudnék ilyet szerezni.

Várok még további ötletet, ha van valakinek.

Esetleg valamilyen program az interneten nincs, ami erre alkalmas?

2010. szept. 7. 20:13
 3/3 Gyufikaaa válasza:
Esetleg ha van a telefonhoz adatkábel és PC szoftver,azzal le tudod menteni,és vissza is tudod másolni...
2010. szept. 11. 06:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!