A rejtett számról való hívást miért nem veszi fel az emberek nagy része?
Kb. olyan, mint napszemüvegben beszélgetni valakivel. A rejtőzködésnek oka van.
Ha pedig valaki kijelzetlen számról hív, és fontos, akkor dob egy sms-t, és visszahívom.
Ismeretlen, de kijelzett számot mindig felveszek, legfeljebb ha nem kívánatos, elmentem, és a későbbiekben kinyomom.
“ mert nem minden távolabbi ismerősömnek van elmentve a száma”
Az ugye megvan, hogy hiába van elmentve, a nem kijelzett szám attól még ismeretlen marad.
Én régen felvettem, mert úgy neveltek, úgy szocializálódtam. (gyerek koromban a faluban csak a postán és a tanácsban volt 1-1- matávos vonal, semmi több) Régen a vezetékes telefon nem írta ki a számot, nem is volt neki kijelzője, csak csengett vagy nem csengett ennyit tudott :D Szóval nem volt kérdés, hogy felveszem-e. Aztán amikor a vasúton dolgoztam szinte percenként csörgött a telefon, 95%-ban fontos dolgok miatt, úgyhogy nem volt kérdés, hogy felveszem-e.
De ma már mindenkinek van telefonja és minden baromságért fel tudnak hívni és ebből nagyon elegem van....
Meg ott vannak a direkt marketinges cégek. ÁÁÁÁ megőrülök! Nem akarok 14990-ért lóbalzsamot venni!!!! Ha bidapesti szám csörög már görcsben van a kezem... ha véletlenül felveszem akkor meg próbáélok udvarias lenni, mert az a szerencsétlen flótás aki el akar nekem adni valamit csak az idejét fecsérli és nem keres semmit, mert csak az eladások után kapnak jutalékot....
Jobb volt amig csak az a két volna volt a faluban és táviraton jött az üzenet...
Nekem tetőfedő cégem van.
Szoktam néha sorsolást csinálni az ügyfelek közt, például most adventkor 10 ajándék karácsonyfát sorsoltam ki. Mindig letiltott számról hívok ilyenkor, aki felveszi, az megkapja a nyereményét.
'A rejtett számról való hívást miért nem veszi fel az emberek nagy része?"
Mert tahó parasztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!