Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudom visszaállítani a...

Hogyan tudom visszaállítani a google fiókom jelszavát?

Figyelt kérdés
Elfelejtettem. Mindennel próbálkoztam, ami eszembe jutott, de nem sikerül.

2021. dec. 28. 20:03
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Felajánlja a lehetőségeket, azok vannak.

Egyébként engem végtelenül feldühít, amikor néha még a rendes jelszóval sem akar beengedni, ilyen dumákkal: "rendellenes tevékenységet észleltünk az Ön számítógépéről"!

Kénytelen voltam már a fontosabb címekre alternatív címeket, illetve telefonszámot is megadni, mert ez egy ilyen állat banda, hibátlan jelszóval is letilt, amit én eltároltam biztonságosan és megvan 100 % pontosan.

Noha rajtad ez nem segít, legfeljebb tanulság.

2021. dec. 28. 20:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Van egy olyan opció ott hogy elfelejtet jelszó arra kattints rá és kövesd az utasításokat.
2021. dec. 29. 05:09
 3/5 anonim ***** válasza:
2021. dec. 29. 06:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Az első nem is tudom, hogy minek írt, unatkozott. A második, ugye ezzel próbálkozik először az ember, de írtam, hogy amit lehetett, megpróbáltam, tehát ezt is, nem sikerült. harmadik, ezt te már próbáltad? mert ha igen, nem küldted volna el a linket. Na jó, segíteni akartál, de nem sikerült.
2021. dec. 29. 08:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Ne aggódj kérdező, pont a hozzád hasonlók veszik el az ember kedvét ennek a Gyakori oldalnak a látogatásától.

Nyilván arról nem lehet fogalmad, hogy például én magam több évtized alatt mennyi tapasztalatot osztottam meg a különböző fórumokon, csak úgy időtöltésből és egyúttal én magam is tanultam az esetekből, sokat.

Ezt az oldalt mondjuk már régen megutáltam, mert vagy hülyegyerekek, vagy vén elmebeteg majmok fárasztják folyamatosan az embert, vagy a kettő között.

Legfeljebb néha évente benézek ide, mint most is.

Köszi, hogy segítettél innen elhúzni megint. Még privát üzenetben is fontosnak tartotta jelezni valamelyik a véleményét.

Ezt a trágyadombot...

2021. dec. 29. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!