Vissza veszik e a telefonom a boltba ha vissza viszem? Nincs baja csak nem tetszik.
Ha neten vetted, 14 napig elallhatsz a vasarlastol. Ilyenkor kelleni fog a csomagolas es minden tartozek is, ezek hianyaban elutasithatjak az elallast vagy csokkentett osszeget fizethetnek vissza. Uzletben torteno vasarlaskor ellenben semmilyen jogszabaly nem kotelezi az eladot a termek visszavetelere, amennyiben az nem hibas.
Ha a termeket hasznaltad es ez latszik is rajta, tovabbi koltsegeket szamolhatnak fel, vagy akar teljesen el is utasithatnak.
Talalj ki egy jo indokot vagy nem veszik vissza
Mas ha kaptad es ugy viszed vissza
Akkor legfeljebb jófejségből veszik vissza .... De kicsi az esélye..
De vennél olyan telefont "újonnan", amit már valaki használt pár napig?
Na ugye!!!
Egyszer a könyvesboltba hozott valaki vissza egy könyvet, hogy vegyük vissza, mert nem tetszett vége. Azt hittuk, Kandi kamera, de nem az volt.
Sztem visszaveszik ha a csomagolas és a telefon is megvan.
Media Markt visszaveszi. Egyszer vettem ott egy kenyérsütőgépet, de otthon derült ki, hogy nem jót vettem. Mondták vigyem vissza. Visszavittem, szó nélkül visszaadták a pénzt.
Az ilyen noname boltok szerintem nem adják vissza.
3 napon belül visszeveszik, utána nem kötelesek.
Esetleg próbélkozhatsz a "félresikerült Karácsonyi ajándék" dumával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!