Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan kell beállítani telefon...

Hogyan kell beállítani telefonon az emailt?

Figyelt kérdés
Most karácsonyra kaptam egy új LG-s telefont, és t-online-os levelezési címem van, de a korábbiakkal szemben ezen valamiért nincsen Email-es applikáció, a Play áruházból ugye letöltöttem egy egész jónak vélt alkalmazást, de valamiért ott se tudok bejelentkezni az adataimmal.

2021. dec. 26. 12:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt így konkrétságában (márpedig csakis úgy ér valamit) nem fogja neked tudni senki algoritmizálva leírni, főleg nem úgy, ha csak annyit írsz, hogy LG, mert kismillió féle LG telefon létezik már manapság.
2021. dec. 26. 12:47
 2/8 anonim ***** válasza:
 3/8 anonim ***** válasza:

Milyen alkalmazást töltöttél le? 1. vagyok

Mi a telefon pontos típusszáma?

4/8 A kérdező kommentje:
3-as, egy 4,7*-ra értékelt kék színű emailt. Azt hogy érted mi a típusszám?
2021. dec. 26. 12:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Kék? Így mindjárt más! Egyébként meg ott a kettes válasz.
2021. dec. 26. 15:34
 6/8 anonim ***** válasza:

" Azt hogy érted mi a típusszám?"

Úgy értette, hogy nem csak egy fajta LG telefon létezik.

Ha megvan a doboza, azon szerepel még valami plusz infó. Pl. LG K42, LG G5 vagy ilyesmi.

2021. dec. 26. 15:48
 7/8 A kérdező kommentje:
LG K22
2021. dec. 26. 19:11
 8/8 anonim ***** válasza:
2021. dec. 26. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!