Miért tudnak viberen ismeretlen emberek írni nekem?
Tegnapi nap folyamán lett letöltve a telefonra, és már háromszor átnéztem minden beállítást részletesen. Ma reggel teljesen ismeretlen számról érkezik újabb üzenet.
Mit lehet ezzel csinálni, hogy ismeretlen emberek akik nem szerepelnek a névjegyzékembe, azokon kívül más NE tudjon nekem üzenni??
Nagyon idegesítő :(
Köszi.
Biztos hogy nem a névjegyzékben voltak ezek a számok, mert a viber feldobta a képernyő tetején a tiltás opciót, mivel ismeretlen szám volt, és nem volt benne a névjegyzékben.
Valami ismeretlen ember, aki küldött magáról képet, meg hogy ő ismerkedne...??
a másik meg karácsonyi jókívánság...
de voltak régebben alpáribb üzenetek is.
Igen ez eddig oké, de hát tök ismeretlen emberknek írkálni?? meg valaki miért viberen ismkerkedik?
Ami fura, hogy csak nálam van ez a jelenség... több ismerősöm is használ vibert és náluk ilyen probléma nincs.
A viber ilyen.
Egyszer felrakod, akkor "világgá kürtöli" , hogy hahó itt vagyok!
És mindenkinek, akinek megvan bárhonnan a telefonszámod, ki fogja mutatni, hogy most már te is használod a vibert.
Valószínűleg nem te voltál az első aki annak a mobilszámnak a tulajdonosa, és a szám korábbi használója népszerű csaj lehetett, és ahogy előttem is írták, ahogy te felteszed a vibert, az azoknak akiknek megvan a számod, egyből dob egy értesítést, hogy neked is megvan a program. Persze ő még azt hiszi, hogy egy régi ismerőse vagy.
Jártam is így, és persze az illető nem tudta, hogy ki vagyok.
Amit tudtam mindent letiltottam a beállításokban.
Igen, szoktam én is értesítést kapni azokról az illetőkről akik a névejgyzékemben vannak, hogy épp ki csatlakozott a viberhez, de azokat az embereket ismerem.
22éve ugyan az a telefonszámom, talán 1999 előtt más nem nagyon használta ezt a számot :D
Bízom a mai nap után, hogy mivel senki idegen nem írt nekem, így sikerült jól beállítanom a vibert.
Köszi a tippeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!