Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyire vízálló az apple watch?

Mennyire vízálló az apple watch?

Figyelt kérdés

Kaptam egy apple watch s6-ot 40mm.

50m vízálló, de még nem mertem vízbe vinni. Fürdeni sem, kezet mosni sem. Nem kell tartsak attól hogy beázik?

Kinek mi a tapasztalat?

Illetve a véroxigén szint mérés miért nem lehetségse 18 év alatt, vagy a ekg?

Előre is köszönöm. Normális válaszokat kérek.

2021. dec. 25. 10:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem fog beázni, de zuhanyhoz vedd le, mert szappan nem kell rá

Viszont nem vízálló csak víznek ellenálló és tekintve, hogy IP ratinget nem adtak neki, én nem nagyon viszem vízbe.

2021. dec. 25. 10:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem S2-m volt az is kibírt mindent. A S6-al nyugodtan úszhatsz is

Ha beakad a korona azt is vízzel kell kitisztítani.

[link]

Az Apple Watch Series 6 az ISO 22810:2010 szabvány szerint 50 méterig vízálló. Ez azt jelenti, hogy nem kell levenned őket, ha például medencében vagy a tengerben úszol, azonban nem alkalmasak búvárkodásra, vízisíelésre vagy egyéb olyan tevékenységre, amelynek során nagy sebességgel áramló víz éri őket, vagy mélyebbre merülsz velük.

[link]

2021. dec. 25. 11:19
 3/9 anonim ***** válasza:
26%

Vízálló!!!

Van egy csepp ikon arra ha ranyomsz ki vibrálja a benne lévő vizet

2021. dec. 25. 11:24
 4/9 anonim ***** válasza:
54%
3, nem vízálló - apple saját oldala szerint sem
2021. dec. 25. 11:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Az enyém az xd
2021. dec. 25. 13:01
 6/9 anonim ***** válasza:

Az Apple Watch vízálló, de nem vízhatlan.*Nyugodtan hordhatja az Apple Watchot például edzés közben (nem árt neki az izzadság), esőben és kézmosás közben.

Elmehetek úszni, vagy zuhanyozhatok úgy, hogy az Apple Watch a karomon van?

Az Apple Watch Series 1 és az 1. generációs Apple Watch cseppálló és vízlepergető, de nem ajánlott az Apple Watch Series 1 és az 1. generációs Apple Watch vízbe merítése.

Az Apple Watch Series 2 és az újabb modellek sekély vízben, például medencében és tengerben történő úszáshoz is használhatók. Az Apple Watch Series 2 és az újabb modellek azonban nem alkalmasak búvárkodáshoz, vízisízéshez és egyéb olyan tevékenységhez, amelynek során nagy sebességű víz érheti őket, vagy mélyebb merülés történik.

Nem szükséges az Apple Watch Series 2 és az újabb modellek levétele zuhanyozáshoz, viszont azt javasoljuk, hogy tartsa távol az Apple Watchot szappantól, sampontól, hajápoló szerektől, krémektől és parfümöktől, mivel kárt okozhatnak a vízzáró elemekben és az akusztikai membránokban. Csapvízzel és egy szöszmentes ruhával tisztítsa meg az Apple Watchot, ha a friss vízen kívül bármi mással érintkezésbe került.

2021. dec. 25. 13:02
 7/9 anonim ***** válasza:

Leveritek a fogalmakat!

De a végfelhasználó szemszügéből kb lényegleteln hogy vízálló vagy vízhatlan, vagy hogy híjják :D

Tessék megnézni a 2-es válaszban lévő linken hogy mit lehet vele csinálni. Nyugodtan lehet úszni, kezetmosni, zuhanyozni. stb.

2021. dec. 25. 13:52
 8/9 anonim ***** válasza:

2-es bemásolta a support -ról a megfelelő részt, vízálló.

Az én 5-ösömet zuhanyzáskor is hordom, volt már medencében, tóban, tengerben és semmi baja nem lett, annyit szoktam csinálni, hogy langyos vízben elöblítem, hogy a só és a szennyeződések ne maradjanak benne.

Sőt még snorkereztem is vele és lementem vele 5-7 méterig.

2021. dec. 25. 18:29
 9/9 anonim ***** válasza:
50%
Igen bemásoltam,mindenki tudja.
2021. dec. 25. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!