Meg lehet szokni az iPhone 13 pro max 24 dekás súlyát?
Most kaptam meg és sokkolt a súlya. Ez fele akkora mint a legkisebb, fél kilós női kézisúlyzó! 😱
Főleg ha még ráteszem az ütésálló tokomat is.
Férfi vagyok, nem is kis darab, de ez most akkor is zavar.
Ennél úgy látom lényegében csak a Samsung meg a Huawei széthajthato mobiljai nehezebbek, de azok meg ugye már inkább összecsukható tabletek, nem igazán mobilok.
Ez egy kérdésbe bújtatott dicsekvés akart lenni gondolom.
Senki le sem szar egy 13 pro maxot, max te gondolod, hogy nagymenő lettél haver.
Nagy darab férfi picsog egy 25 dekás telefon miatt <- ha ez tényleg igaz, akkor azért vagy nagydarab, mert dagadt vagy és puhány, úgyhogy inkább súlyokat szorongass, ne iphonet.
De a szívem nagy!
Anyukám szokta is mondani ☺️
Nekem is ilyen van, a 11 prot cseréltem le rá. Tényleg nagy és nehéz volt elsőre, de hát van is benne anyag rendesen. Nem ripeg-ropog mint egy műanyag droid. 1-2 nap alat megszokod. Utána fel sem fog tűnni.
Ne sírgyá, nem vagy te kislány! :D
Nekem is 13 pro max van és nőként teljesen jó, mindig is a nagyobb kijelzős telót szerettem. :D
Miért nem vettél akkor 13-at ha zavart a mérete vagy a súlya? vagy minit
7:
És te hogy fogod általában? 2 kézzel?
Mert én eddig a telomat sokszor fogtam egy kézzel, amikor a kisujjam tartja alulról a telot és huvelykujjal meg nyomkodom. Közben másik kézzel mást csináltam.
Na most ez az, ami rohadt nehéz lesz a pro maxszal.. hacsak nem hozza erősödik a kisujjam
két kézzel
de egyébként játéknàl filmnézésnèl meg jobb a nagy képernyő az akksija meg nagyon jó sokàig bírja.
Bár az hogy két kézzel fogom nekem az a megszokott mert mindig nagyobb kijelzős telefonjaim voltak. Én pl a minit nem bírnám megszokni.
Én mondjuk nem pontoztam le senkit, de szerinted az a gazdagság fokmérője, hogy valaki fizet 2 évig havi 20 ezret a telefonért?
Avagy ha nem iphoneom van akkor csóró vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!