Hogy tudom kideríteni, kitől jött a köszöntő sms?
Figyelt kérdés
Karácsonyi/névnapi köszöntés jött aláírás nélkül!!!!! 30-as mobilról. Ismerős szám, de vagy töröltem vagy nem mentetettem. hiába írtam be az online keresőbe, semmire nem jutottam. honnan tudom meg, kitől honnan jött az sms?2021. dec. 24. 09:50
1/18 A kérdező kommentje:
Ráadásul, bunkó dolognak tartom, hogy legalább a keresztnevét nem írja alá
2021. dec. 24. 09:50
3/18 anonim 

válasza:

Mondjuk hívd fel és köszönd meg! És nem, nem bunkóság, az illető nyilván valamiért azt hitte, hogy el van mentve a száma és tudod, hogy kitől kaptad!
4/18 anonim 

válasza:

Miért lenne bunkó? Gondolom azt hitte, hogy elvan mentve a száma. Ilyenkor tök felesleges oda írni a nevét
5/18 anonim 

válasza:

Igen, bunkóság ha nem köszönöd meg vagy nem viszonozod.
6/18 anonim 

válasza:

Miből állna visszaírni annyit, hogy köszi, de sajnos nem tudom, hogy ki vagy?
7/18 anonim 

válasza:

Ha a számát elkezded bepötyögni a telefonodnál híváshoz, feldobja, hogy beszéltetek-e valaha már. Ha nem dob fel semmit akkor nem és téves szám.
8/18 A kérdező kommentje:
kb ezekre a támadó válaszokra vártam.
elindul egy labda és tuti hogy leütik, mert ez okoz örömöt. nem a normális válasz, itt van már színvonal. ezért mehet el név nélkül üzenet. anno is kaptam és képzeld, visszaírtam, hogy ki vagy? ha ebből anno nem vette a lapot, én ugyan nem fogok újabb smst ráírni.
ha anno töröltem, biztos okom volt rá. de ennek ellenére nyilván kíváncsi lettem volna, ki az. ennyi és kösz az okos válaszokat
2021. dec. 24. 10:50
9/18 anonim 

válasza:

Attól, hogy törölted a telefonodból a névjegyet, még a korábban váltott smsek megmaradnak/olvashatóak, valamint azt is meg tudod nézni, hogy régebben beszéltetek-e. Ha soha nem írtatok még smst egymásnak és nem is beszéltetek telefonon, akkor szerinted mi mégis honnan tudjuk ki a fässzal smszgetsz? Ez a való élet nem egy film. Itt nem lehet egy telefonszám alapján kideríteni ki a küldő, hol lakik, mi a személyi száma, mit evett utoljára, volt-e büntetve stb...
10/18 anonim 

válasza:

#8: Miféle "támadó válaszok"?! Csak azt írtuk, hogy valaki gondolt rád és köszöntött, akiről a száma alapján nem tudod, hogy kicsoda! Örülj neki és köszönd meg legalább sms-ben (nem ám csak annyit, hogy ki vagy, hanem meg is köszönöd!), vagy hívd fel és megtudod! Lehet, hogy kellemesen meg fogsz lepődni. Nem is értem, miért kell ezeket leírni, annyira magától értetődő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!