Hat év múlva milyennek képzeled az új mobilokat?
Figyelt kérdés
Tehát 2027. decemberében milyen tulajdonságokkal fog rendelkezni egy akkori telefon az elképzeléseitek szerint? Írjátok le és majd nézzük vissza a kérdést 6 év múlva!2021. dec. 22. 10:10
1/7 anonim válasza:
Erősebb, gyorsabb , kisebb hardware (cpu, akku stb) funkcionálisan nem igazán tudom elképzelni, hogy sok bővülés várható. Inkább az appok terén még.
2/7 anonim válasza:
Felfelé vetít hologrammos képet, ahogy a Digi reklámjában.
3/7 anonim válasza:
Ahogy növekszik a méretük akkorák lesznek mint 90-es évek közepén a mobilok.
4/7 anonim válasza:
Szerintem rájönnek, hogy nem kellenek 7 meg 8 inches telefonok, hanem rámennek arra, mint a galaxy z fold/flip, hogy inkább viszonylag kompakt legyen a telefon mérete, aztán ki lehessen hajtani, ha nagyobbat akar az ember.
5/7 A kérdező kommentje:
Kíváncsi leszek, lesz-e megállás 600+ PPI-nél, mondjuk 8K 60fps-nél, 200 Mpx-nél, 10x optikai zoomnál, esetleg 240Hz képfrissítésnél, 20+ GB RAM-nál, 5G-nél, lesz-e komolyabb felbontású audio, a jelenleginél sokkal jobb képstabilizátor, stb.
2021. dec. 22. 14:10
6/7 anonim válasza:
Azt hittem, ez a Galaxy Fold féle nyithatós dolog lesz a következő nagy durranás a mobiliparban, de valahogy kudarcnak tűnik eddig. A RAMot és társait sem fogják a végtelenségig növelni, mert nincs értelme. Amiben nagyon bízom, hogy az akku fognak fejlődni.
7/7 Alex Fly válasza:
Vagy a scúcskategóriában már megjelenik az EXPANSE termináljainak elődje,ami gyakorlatilag teljesen kijelzőből áll és mindennel hálózatba van kötve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!