Melyik alkalmazással lehet SIM kártya nélkül beszélgetni okostelefonon?
Figyelt kérdés
Messenger Lite nem működik így.
Még a chat sem.
2021. dec. 19. 19:59
11/17 anonim válasza:
De a telefon wifin van, ugye? Csak a tisztánlátás végett...
12/17 A kérdező kommentje:
Persze! Viszont furi, mert mostanra le tiltotta a fiókot a facebook, amit frissen hoztam létre az ügy miatt. :-o
2021. dec. 19. 20:29
13/17 anonim válasza:
Az furcsa...
Discordot próbáltad? Ahhoz sem kell telefonszám feltétlenül.
14/17 anonim válasza:
Internet kell mindhez, nem sim kártya. Itthon én is sim nélküli telefont használok, de wifivel.
15/17 anonim válasza:
Akkor valamit nem jól csinálsz.
16/17 anonim válasza:
Regen a lite-on nem lehetett telefonalni egyaltalan, nem volt benne ilyen funkcio. Nem hasznalom mar evek ota, lehet, hogy meg most sincs, ezt nem tudom.
De sima messenger 100%, hogy mukodik sim kartya nelkul, hiszen csak net kell hozza.
Csak ugy a semmibol indok nelkul nem tilt/ korlatoz a facebook. Biztos, hogy kiirt valamit. Mi volt ez?
17/17 A kérdező kommentje:
Erre én is gondoltam, hogy a lite az oka. Sajnos nem emlékszem mit írt ki, de az biztos, hogy semmi konkrétumot. (A fiókod felfüggesztésre került)
Mindegy, megpróbálom a többit, amit javasoltak itt.
2021. dec. 20. 06:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!