Telóról használom a 0. facebook.com oldalt, az pénzbe kerül? (Sony E. W595)
Úgy értem, hogy megérkezett az sms, rákattintottam a 0.facebook.com linkre, be is hozta a wapot, és tudtam is FB-ozni, de maga a net pénzbe kerül? nem a Facebook, hanem a net.
Mivel felül megjelenik az a kis "bolygó", ami a netet jelenti telón.
Most akkor ez hogy van?
Előre is köszönöm! (Bocsi a helyesírási hibákért)
Szia!
Ha T-mobile-s vagy és regisztráltál a facebookon simán gépről a mobil szolgáltatásra akkor elvileg ingyenes.
De egyik ismerősöm azt mondta hogy talán 10 percenként levon 10 forintot.
HA t-s vagy akkor mielőtt felmész akkor lekérdezed az egyenleget (*102#) és fenntöltesz 10 percet azután megint megnézed az egyenleget és megtudod.
A Telenornál és a Vodafonnál ott ez biztos hogy pénzbe kerül.
Ui: ha képeket nézegetsz akkor az olyan mintha letöltenéd, szóval az már biztos hogy pénzbe kerül
Remélem tudtam segíteni, ha kipróbáltad akkor majd írj hogy mennyibe kerüül, kíváncsivá tettél;)
A WAP mindig pénzbe kerül, sajna, nem is kevésbe.
Attól függ melyik szolgáltatónál vagy.
Én 15 perc netezésért fizettem 3500 ft-ot, Telenornál vagyok előfizetéses...
Most megrendeltem a Mobil Online S csomagot havi 480 ft, és mindössze 20MB, de Opera Minivel használom, így tovább elég. És arra tökéletes, hogy körülnézzek az IWIW-en a Facebook-on, és msn-ezzek.
Remélem segítettem.
Ha T-mobile-s vagy, akkor a 0.facebook.com nem kerül SEMMI PÉNZBE. Nekem egy forint nincs a kártyámon és használom(és nem kaptam se számlát se semmit)
Teljesen ingyenes!(Persze csak t-seknek)
Nagyon köszönöm mindenkinek!
19:40-es Válaszoló, megírom majd, hogy mi a helyzet:)
naa ezt hogy csináltad??:O
19:40-es vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!