Az iphone 7-em vízbe esett, egyből kivettem, és kikapcsoltam. Mi lesz vele?
Figyelt kérdés
Át törölgettem száraz ronggyal, neha bekapcsoltam hogy mukodik, minden jo eddig, a sim kartyat kivettem, a hatlapot nem tudom leszedni. Miutan beleesett a kadba egybol kivettem. Bocsi hogy nem irok ekezeteket, de nagyon ideges vagyok. Valaki tudna segiteni, hogy mit tegyek? Szerintetek bele ment a viz?2021. dec. 16. 18:19
11/18 anonim 

válasza:

Elvileg nem lesz baja, legközelebb ne szedd szét.
12/18 anonim 

válasza:

"A SIM kártyát mi a bánatért vetted ki? Ha valahol, akkor ott nyitottad meg a víz útját..."
A víz a kádban volt, és a simet nem a beleejtés előtt vette ki, hanem utána, letörlést és szárítást követően. Tehát lényegtelen ebből a szempontból.
13/18 anonim 

válasza:

Nem lényegtelen, mert ha a tálca réseibe víz szivárgott be, akkor pont ezzel a mozdulattal kapott nyílt utat a telefon belsejébe. Ameddig nem szedik ki, addig egy gumigyűrű véd a beszivárgás ellen.
14/18 anonim 

válasza:

nem lesz semmi baja
nekem is egyszer fürdés közbe beleesett aztán nyomkodtam tovább , még ki se kapcsoltam
azóta is müködik és ennek több mint 1 éve
15/18 anonim 

válasza:

14:
Nyomkodtad tovább?
Nyomógombos telod van és kibirta a vizet?:o
16/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok, köszönöm a válaszokat! Nincs semmi baja, mostmár erről a telefonról írok.
2021. dec. 19. 09:29
17/18 anonim 

válasza:

15. válaszoló mekkora fogyatékos te jó isten
18/18 anonim 

válasza:

Vagy ha nem nyomógombos akkor mit számít hogy nyomkodtad-e az érintőkijelzo uveglapjat vagy sem? Nem értem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!