Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az iphone 7-em vízbe esett,...

Az iphone 7-em vízbe esett, egyből kivettem, és kikapcsoltam. Mi lesz vele?

Figyelt kérdés
Át törölgettem száraz ronggyal, neha bekapcsoltam hogy mukodik, minden jo eddig, a sim kartyat kivettem, a hatlapot nem tudom leszedni. Miutan beleesett a kadba egybol kivettem. Bocsi hogy nem irok ekezeteket, de nagyon ideges vagyok. Valaki tudna segiteni, hogy mit tegyek? Szerintetek bele ment a viz?
2021. dec. 16. 18:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Elvileg nem lesz baja, legközelebb ne szedd szét.
2021. dec. 17. 15:36
 12/18 anonim ***** válasza:

"A SIM kártyát mi a bánatért vetted ki? Ha valahol, akkor ott nyitottad meg a víz útját..."

A víz a kádban volt, és a simet nem a beleejtés előtt vette ki, hanem utána, letörlést és szárítást követően. Tehát lényegtelen ebből a szempontból.

2021. dec. 17. 16:25
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem lényegtelen, mert ha a tálca réseibe víz szivárgott be, akkor pont ezzel a mozdulattal kapott nyílt utat a telefon belsejébe. Ameddig nem szedik ki, addig egy gumigyűrű véd a beszivárgás ellen.
2021. dec. 17. 16:41
 14/18 anonim ***** válasza:

nem lesz semmi baja

nekem is egyszer fürdés közbe beleesett aztán nyomkodtam tovább , még ki se kapcsoltam

azóta is müködik és ennek több mint 1 éve

2021. dec. 17. 17:03
 15/18 anonim ***** válasza:

14:

Nyomkodtad tovább?

Nyomógombos telod van és kibirta a vizet?:o

2021. dec. 19. 02:55
 16/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok, köszönöm a válaszokat! Nincs semmi baja, mostmár erről a telefonról írok.
2021. dec. 19. 09:29
 17/18 anonim ***** válasza:
15. válaszoló mekkora fogyatékos te jó isten
2021. dec. 19. 10:38
 18/18 anonim ***** válasza:
Vagy ha nem nyomógombos akkor mit számít hogy nyomkodtad-e az érintőkijelzo uveglapjat vagy sem? Nem értem
2021. dec. 19. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!