Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miértelme van annak,hogy több...

Miértelme van annak,hogy több százezer forintba kerülnek a telefonok de van aki cserélgeti vagy 1-2 évig használja aztán újat vesz?

Figyelt kérdés
Még ha számítógépből vesz az ember annyiért de ez csak egy telefon ami a mai világban már eldobandó hamar sajnos mert kevesen tartják meg addig mint egy számítógépet. Szomorú,hogy ekkora pazarlás van.

2021. dec. 16. 11:33
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
43%
Rengeteg ember menőnek érzi magát a drága telefonnal, közben 99%-uk szolgáltatótól vette, havi díjjal. Fizet érte pl előfizuval fix 30-t havonta, 2 év után lemegy az előfizu, köti újra új telefonnal megint havi 30-ért és így tovább és így tovább.
2021. dec. 17. 11:56
 12/24 anonim ***** válasza:
a kérdező a stílusa alapján az egyik rendszeresen hasonló témákat felvető trollunk. Ne etessük!
2021. dec. 17. 11:59
 13/24 A kérdező kommentje:

12/

Tévedsz,én most tettem fel először ilyen kérdést.De úgy látszik mindenkit trollnak tartanak aki elgondolkodik a dolgok értelmén vagy akár a pazarlás dolgon mert az emberek inkább zombi fogyasztók,

2021. dec. 17. 14:10
 14/24 anonim ***** válasza:

Azért elég sokan nem a fiók mélyén fogják gyűjtögetni a telókat, meg nem is dobják a szemétbe, hanem hibásan, törötten is meghirdetik. A kezemben is egy 25k-ért vett OP5 hasít már egy jó éve, amit zavaró kis hibákkal vettem, és egy aliexpress alkatrészrendelő kör meg egy hunyorogva cserélgetés után van egy rendes telefonom elég sokáig. Mostanában kezdi kicsit fölfelé lódítani az akku töltöttségét, lehet berendelek hozzá egy eredetit párezerért valamikor tavasszal. :)

Egész sok jobb telefon itt köt ki általában. Inkább a kevés rammal, gyatra hardverrel, korai meghibásodásokkal és agyonnehezített javíthatósággal tömeggyártott kategória megy a szeméthegyre egy üzembiztosan növekvő tonna/év mennyiségben. E tekintetben kizárólag a rendesen odarakott minőségnek van értelme, ami azért valljuk be, nem ritka a felső kategóriában. Persze sose baj új telefont vadászóként olyat keresni, aminek egy gitárpengetővel le lehet fejteni a hátlapját, mert az ilyesmi nagyot tud dobni a majdani eladhatóságon. Legalábbis én olyat nem vennék, aminek szabályzott hőmérsékletű levegővel kell gyengíteni a kijelzőpanel ragasztását, hogy szét tudjam kapni. Piros pont, ha nincsenek ok nélkül egybeépítve egyetlen rohadt drága részegységbe olyan, időnként elfáradó alkotóelemek, amik külön cserélhetőként is húzósak lennének árban, meg hasonlók, tehát ha nem nehezíti a saját szervizeseinek is a munkáját a hülye, idejét múlt, környezetkárosító "örökre vasalva" látásmód miatt.

2021. dec. 18. 08:22
 15/24 A kérdező kommentje:

14/

Nekem is van itthon elfekvőben egy Samsung S8-asom szívesen megcsinálnám mert jó kis telefon de hát azért kb annyiba kerül felújítani mint az eladási ára jobb esetben mert ugye be van törve a kijelző meg a hátlap is meg van repedve meg akkor már hogyha összerakja az ember akkor csak egy új aksit is bele tennék de ez minimum egy a 65000 Ft-os mutatvány. Meg csinálnám mondjuk ha most nem lenne telefonom de így nekem nem éri meg mert ha elsdnám nem biztos,hogy vissza kapnám a befektetett összeget.

2021. dec. 18. 10:06
 16/24 anonim ***** válasza:
Van aki autót cserél 2 évente.Ennek sincs értelme,de ha megteheti miért ne?
2021. dec. 18. 11:22
 17/24 anonim ***** válasza:
#15 ez a ziccer a hardveraprós halott alaplapos S8 vadászatra...
2021. dec. 18. 11:54
 18/24 anonim ***** válasza:

15) nem,az már eldobni(leselejtezni)való telefon.

Mi az ami jó benne mikor eleje-hátulja törött?

2021. dec. 18. 12:01
 19/24 A kérdező kommentje:

16/

Attól,hogy valamit megtehetsz még nem muszáj megtenned pláne ha kárt is okozol vele. Az a baj,hogy így gondolkodnak az emberek felelőtlenül.

2021. dec. 18. 12:22
 20/24 A kérdező kommentje:

17/

Olyat még nem sikerült találni,amiket találtam mindnek kijelző törése volt mert a samsungnak ez a gyengéje

2021. dec. 18. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!