Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy A51- Értesítő...

Samsung Galaxy A51- Értesítő ledet hogy tudom beállítani?

Figyelt kérdés

A problémám az, hogy képtelen vagyok megszokni, hogy a telefonon nincs értesítő LED és nem jelzi, ha valamim jött.

Túl vagyok kb 5 alkalmazáson. Vagy nem működtek, vagy csak akkor lehetett alkalmazni, ha az órát fixen a képernyőre tettem, ami meg idegesített hogy állandóan látom, másrészt szívja az akkut, vagy éppen kb kettőt villant, amikor jött valami és utána abba is hagyta.

Az összes beállítást megnéztem a telefonban, egyik sem az volt, amire nekem szükségem lenne.

Nekem az lenne a lényeg, hogy ha 1 óra múlva veszem elő a telefont, akkor is jelezze számomra folyamatosan, hogy van egy üzenet, nem fogadott hívás stb, ne kelljen ezért kettőt koppintani a képernyőre, vagy oldalt gombot nyomni, hogy történt-e valami.

Megoldható ez valahogy, valamilyen beállítással, alkalmazással, ami tényleg műkődik (és nem kell fixen kirakni a képernyőre az órát hozzá)?

Anno ez tudom, hogy sokáig probléma volt, mert rengeteg fórumon olvastam, én is sokáig próbálkoztam. Hátha történt vmi frissítés azóta :)

Köszönöm!

2021. dec. 14. 12:41
 1/5 anonim ***** válasza:
55%

Az A51-ben nincs értesítő LED.

Szoftveresen egy hardveres hiányosságot nem tudsz pótolni.

2021. dec. 14. 12:52
 2/5 anonim ***** válasza:
79%
Beállításokon belül tudod beallitani, hogy a vaku villogjon ha jön üzenet vagy bármi,legalábbis A71en de mivel alig van különbség így biztos hogy az A51nel is így van
2021. dec. 14. 13:02
 3/5 A kérdező kommentje:

Első. Nem értesítő ledet akartam beépíteni a telefonban, hanem amint látod a második válaszoló is írta, hogy a telefon vakuja, vagy első kamerája tud világítani, illetve a képernyő szélei is.... De azért köszi... :D

Második: Ez a problémám, hogy ez csak felvillan egyet kettőt és kész. Ugyan így a telefon világításainak a szélei is. Ha az én telefonom lenémítva egy óráig a táskában van és előveszem, csak akkor fogom tudni hogy jött valamim, ha kétszer rákoppintok a képernyőre. Ezt szeretném elérni, hogy nekem az egy óra múlva is ott villogjon.

2021. dec. 14. 13:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát sajnos ez nem megoldható szerintem, max neha felvillan,legalábbis nekem az always on display és ott mutatja ikonokkal az elmulasztott hívast,üzenetet, de ezen kívül sajnos tényleg nem lehet többet tenni:/
2021. dec. 14. 13:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Lehet, csak azt akarom kikerülni, hogy az órát ne kelljen kitenni a képernyőre hozzá :) Nekem sikerült megoldani egy alkalmazással h jelezzen folyamatosan, de az óra állandó világítása baromi idegesítő volt - márpedig ez volt a feltétele annak, hogy az értesítés egy óra múlva is villogjon. De köszönöm, hátha erre téved valaki, akinek hasonló a problémája és megoldódott már :)
2021. dec. 14. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!