Samsung Galaxy A51- Értesítő ledet hogy tudom beállítani?
A problémám az, hogy képtelen vagyok megszokni, hogy a telefonon nincs értesítő LED és nem jelzi, ha valamim jött.
Túl vagyok kb 5 alkalmazáson. Vagy nem működtek, vagy csak akkor lehetett alkalmazni, ha az órát fixen a képernyőre tettem, ami meg idegesített hogy állandóan látom, másrészt szívja az akkut, vagy éppen kb kettőt villant, amikor jött valami és utána abba is hagyta.
Az összes beállítást megnéztem a telefonban, egyik sem az volt, amire nekem szükségem lenne.
Nekem az lenne a lényeg, hogy ha 1 óra múlva veszem elő a telefont, akkor is jelezze számomra folyamatosan, hogy van egy üzenet, nem fogadott hívás stb, ne kelljen ezért kettőt koppintani a képernyőre, vagy oldalt gombot nyomni, hogy történt-e valami.
Megoldható ez valahogy, valamilyen beállítással, alkalmazással, ami tényleg műkődik (és nem kell fixen kirakni a képernyőre az órát hozzá)?
Anno ez tudom, hogy sokáig probléma volt, mert rengeteg fórumon olvastam, én is sokáig próbálkoztam. Hátha történt vmi frissítés azóta :)
Köszönöm!

Az A51-ben nincs értesítő LED.
Szoftveresen egy hardveres hiányosságot nem tudsz pótolni.

Első. Nem értesítő ledet akartam beépíteni a telefonban, hanem amint látod a második válaszoló is írta, hogy a telefon vakuja, vagy első kamerája tud világítani, illetve a képernyő szélei is.... De azért köszi... :D
Második: Ez a problémám, hogy ez csak felvillan egyet kettőt és kész. Ugyan így a telefon világításainak a szélei is. Ha az én telefonom lenémítva egy óráig a táskában van és előveszem, csak akkor fogom tudni hogy jött valamim, ha kétszer rákoppintok a képernyőre. Ezt szeretném elérni, hogy nekem az egy óra múlva is ott villogjon.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!