Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mikor hozzák? : oooo

Mikor hozzák? : oooo

Figyelt kérdés
Rendteltem a pannonnál szombaton egy telefont,de még mindíg azt írja ki státusznak,hogy megrendelés feldolgozása folyamatban. Meddig dolgozzák fel? : ooo És mikor hozzák?
2010. szept. 6. 16:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom keddtől van szállítás. Vagyis T-Mobilnál úgy van.
2010. szept. 6. 16:13
 2/5 anonim válasza:

bizonyára ha majd leszállították a többi 100rendelőnek a másik telcsiket... tapasztalataim szerint ezeka mobuk árusok elég b*zik, én csak 2-3x mentem vissza a botba, hogy megkapja egy telefont, de nemtudtam, mert előfizetésest akartam, és azt hazudták hogy nincs kapcsolat a bankbal ez nicsn az nincs stb...ráaádsul rám akarták dukmálni a drágább módszert. na persze:D

nade ez nem tartozik idexD

2010. szept. 6. 16:15
 3/5 anonim ***** válasza:

pannonnál minek rendelgetsz, már nincs is pannon ;)

a telenorosok meg nem érnek rá, mert engem csesztetnek, hogy vegyek red bull mobilt :S

2010. szept. 6. 16:16
 4/5 A kérdező kommentje:

na telenor...:D

egyébként pont red bull mobilt rendeltem(:

2010. szept. 6. 16:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha pannonnál rendelted, cseszheted, azt már nem hozzák ki :) Rendeld meg telenornál :D
2010. szept. 6. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!