Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Véleményetek erről az új...

Véleményetek erről az új összehajthatós samsung fold telefonról ami 700 ezerbe kerül?

Figyelt kérdés
2021. dec. 13. 01:15
 1/8 anonim ***** válasza:
9%
Az, hogy egy telefon 70 ezret se ér, nem hogy 700-at. A 40 ezres is ugyan annyi ideig működik.
2021. dec. 13. 01:27
 2/8 anonim válasza:
74%

A telefon, belsőleg rendben van(ennyi pénzért nyilván),de ugyanezt kapod, ha a S/Note szériát választod fele ennyiért(még amúgy erősebb készüléket is veszel).

De szerintem egy átlag felhasználónak egyáltalán nem éri meg, ezzel nem azt mondom, hogy aki megveszi és csak tartalom fogyasztásra, telefonálásra esetleg játékra használja az buta, mert nem ígyvan, aki teheti és tetszik neki vegye meg, de szerintem jobban megéri akkor már egy különálló táblagép és telefon az árából, mert aki csak a fent említett dolgokra használja, az általában otthon teszi, úgyse vinné el tabletet.

Szerintem a Fold széria az inkább tartalomgyártóknak és egyéb munkához való. Ha valaki esetleg dolgozik és kell neki valami eszköz, akkor sokszor praktikus lehet a Fold, mivel nálad van egy zsebből kivehető nagy kijelző, például: Arra is jó, ha sűrűn előfordul, hogy beszélgetéskébe kell belecsatlakoznod és közben videóhívás van, és kell valami adatokat mondanod, könnyen és kényelmesen tudod használni a nagy mérete miatt, úgy is, hogy a képernyő egyik felére egy hívást másikra mondjuk egy táblázatot raksz.(MultiTasking).

Ha amiatt tetted fel a kérdést, mert elgondolkoztál a vásárlásán, akkor inkább azt vedd figyelembe, hogy megteheted-e/megéri-e, mert azért mégse egy olcsó készülékről beszélünk(az árából, már egy jobb gamer laptop is kijön). Ha tetszik és megteheted, akkor vedd meg, de ha csak azért akarod megvenni, mert klassz, hogy hajlik, szerintem, akkor nincs értelme. Valószínűleg az lenne szerintem, hajlítgatnád 4-5 napig ameddig még érdekes, aztán igazából nem fog érdekelni, hogy milyen már. Jobban jársz egy telefonnal.

2021. dec. 13. 01:38
 3/8 A kérdező kommentje:
#2 Isten ments hogy megvegyem... Várni kell pár évet hogy lemenjen az ára
2021. dec. 13. 07:55
 4/8 A kérdező kommentje:
De ha messias visszajön mar sajnos nem lesz több évünk
2021. dec. 13. 07:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Hova megyek?
2021. dec. 13. 08:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Szép szép, csak szerintem semmi értelme.
2021. dec. 13. 09:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a jövő, de nagyon kívül esik az érdeklődési körömön, legdrágább telóm eddig 75 ezer volt :)
2021. dec. 13. 11:03
 8/8 anonim ***** válasza:

Mobilarena teszteket olvasd el.

Flip 3 -at viszont elég jól viszik.

Mindkettőnek meg van az értelme, viszont az érzékeny kijelző még mindig probléma... Az még az lesz egy darabig...

Viszont összecsukva ez nem akkora gond.

2021. dec. 13. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!