Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Samsung s5230 mobilon...

A Samsung s5230 mobilon milyen beállítások vannak a fényképezésnél?

Figyelt kérdés

Pl van olyan, hogy 'retusálás, élesítés, kontraszt??

És ha igen, még mik vannak rajta?

Megéri ez a telefon??

( Tudom, hogy sok ilyen kérdés volt, keresgéltem is sok ilyen kérdést.:D Még mindig hezitálok. Van aki azt írta, hogy nem jó mert nem lehet a cd-t csatlakoztatni a géphez vagy usb kábel nem jó,vagy a fénykép minősége rossz rajta, ..vannak akik a nokiát ,lg-t ,vagy corbyt ajánlottak. )

És még az lenne a kérdésem, hogy ennél a samsung telefonnál milyen a hangminőség??

A háttérképeket mint pl a corbynál vagy lg-nél a fő kijelzőn lehet forgatni??

Köszi ,ha ír valaki!

2010. szept. 6. 15:09
 1/7 anonim válasza:
én azt kérdezném bocsih lehet e közeliteni emrt én nemtalálom
2010. szept. 6. 15:50
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem gond:):D Legalább ha valaki ír majd 1x, akkor már ezzel is tisztába leszek...

MOst szeretnék egy új telefont..De még nem tudtam eldönteni:S És néha nagyon döntésképtelen vagyokx )

2010. szept. 6. 15:51
 3/7 anonim válasza:

Én egy hónapja vettem..az árát megéri de sajnos olyan is!Én senkinek nem ajánlom!

Egy La 'fleur tulajdonos

2010. szept. 6. 15:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Azt is kifejtenéd bővebben, hogy miért nem ajánlod??:)
2010. szept. 6. 15:58
 5/7 anonim ***** válasza:

Én júliusban kaptam egyet, nagyon szeretem, nekem bevált,

Amire nekem kell arra tökéletes!

És igen, pont annyit ér, amennyi az ára, de ha valakinek ez nem tetszik, szánjon rá több pénzt és vegyen egy jobbat, ne ezt fikázza...

Egy La'Fleur tulajdonos.

2010. szept. 6. 19:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Na én leírok mindent:D

Zoom-olni (közelíteni) a hangerő gombbal lehet(lefele nyíl).

Ezeket lehet beállítani: Fénykép mód(egyszerű, mosoly felv., folyamatos, panoráma, mozaik, keret)

portré, tájkép, éjszakai, naplemente, felbontás, effektusok(fekete-fehér, szépia, negatív, akvarell), képminőség, fényerő, időzítő, fehéregyensúly... retusálás nincs

Szerintem egész jó képeket készít(nekem nincs rá panaszom). És egyébként a CD-t nem muszáj telepíteni, mert USB-re csatlakoztatod, és ha a háttértárat választod, akkor előjön minden(bár igaz h ez csak akkor ha memókártya van benne.)

Szerintem jó telefon(ha nincs sok mindenre szükséged, akkor nagyon is jó, árát megéri) Nekem 2 hónapja van meg. Ja és a zene is szépen szól rajta(persze felvételtől függ). A füles nem a legjobb, de már kezdem megszokni:)

És lehet a fő kijelzőt (3 van) "forgatni".

na kb. ennyi, ha van még kérdésed, írj:D:D

(Nekem is La'Fleur van)

17/L

2010. szept. 9. 16:07
 7/7 A kérdező kommentje:

Huh Köszi szépen ,hogy mindent leírtál!!:))

Ha lesz még kérdésem írok köszii :D;)

2010. szept. 10. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!