Alibaba.com rol érdemes kijelzőt venni?
Összetörtem a telefont és szeretnék kijelzőt venni hozzá(galaxy note 10+)
Nem szeretnék 100 ezreket kiadni kijezőre mert nem éri meg.
Néztem egy kijelzőt kerettel 70 ezerért.
Ennyit még talán meg ér.

Úgy tudom, hogy az Alibaba kizárólag nagy cégek számára van fenntartva, és csak nagy mennyiségben tudsz rendelni (pl. 1.000 - 10.000 stb.., attól függ, hogy mit rendelsz).
Szerintem lehet te az Aliexpress-re gondolsz, ez a fogyasztók számára van fenntartva. Én rendszeresen rendelek Aliról, szerintem teljesen rendben van (nyilván vannak nyomi márkák, mint ahogy itt is egy átlagos boltban). Érdemes rendelés előtt rákeresni a márkára, annak paramétereire, ha ezt megtetted, és minden oké, akkor nyugodtam megrendelheted, nem lesz semmi gond.
Még valami: Ali-n ugyan úgy lehet rendelni jól ismert márkákat is, pl. Samsung, Xiaomi, Huawei, Adidas, Nike stb... Ééés igen, mind eredeti, mivel ezek a márkák saját boltot nyitottak az Alin (ezt nem feltétlen neked írtam :-) ).
Remélem tudtam segíteni!

Áh.
A teljesítménye meg nulla

"Áh.
A teljesítménye meg nulla"
Ja, de az AMOLED helyett meg jó az LCD horror áron, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!