Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kártyaolvasó használat (? )

Kártyaolvasó használat (? )

Figyelt kérdés
Tegnap vettem egy kártyaolvasót. Hama márkályú, egy kis négyzet. Azt írja, a kezelési útmutató, hogy ehez kell, egy Windows Vista program, de nem tudom letölteni, nem tudom, hol kelessem, egyrészt tudnál linket küldeni? Másrészt pdig kell, hozzá még valami amit szintén nem értek. Aki ért az ilyen dolgokhoz, kérem segítsen.
2010. szept. 6. 13:19
 1/5 A kérdező kommentje:
és lenne még1 kérdésen eggyáltalán mi az a Windows Vista?
2010. szept. 6. 13:41
 2/5 anonim ***** válasza:
a Vista az az Xp és a win7 közti elég xarul sikerült op rendszer! Ha nem vistád van, akkor sztem nem kell semmi, rakj bele egy memokártyát, dugd rá egy usb portra és biztos felismeri a géped
2010. szept. 6. 13:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha Vistás,elvileg felismerheti az XP is de a win7is felismeri nagy valoszinüséggel.

Ha nem tudod mi az a vista ne a kártyaolvasoval kezdd sztem az ismerkedést a számitogéppel.

2010. szept. 6. 14:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Játékot és videót hogyan tudnék letölteni?? A zene már megvan.
2010. szept. 26. 14:01
 5/5 bp1985 ***** válasza:
torrent oldalak, fizetős ftp szerverek.
2010. szept. 26. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!