Van rá mód hogy megtudjam a PIN és/vagy a PUK kódomat ha nem találom a SIM kártyámhoz tartozó kártyát?
Figyelt kérdés
Vodefone-os vagyok.2021. dec. 9. 19:47
1/10 anonim válasza:
Szolgáltatónál le tudod kérdezni akár az online ügyfélszolgálaton is.
2/10 anonim válasza:
Bemész a szolgáltatódhoz és személyi ellenében tuti megmondják, vagy ugyanez a megfelelő előfizetői azonosítószámok és jelszavak bemondása/automatának való begépelése után szintén valószínűleg menni fog. Szerintem online belépve sem lehetetlen, hogy ki tudd deríteni.
3/10 anonim válasza:
Szerintem kérjél új SIM kártyát. Ingyenes, és azon rajta van minda két kód. A régi sim kódját egyetlen szolgáltató sem tuja kikeresni, mert azok egyetlen példányban készülnek, amit odaadnak a felhasználónak. Azt annyi.
4/10 anonim válasza:
Az utolsó zöldségeket beszél. A szolgáltató a pin/puk kódok birtokában van, több módon is el lehet tőlük kérni.
5/10 anonim válasza:
Ha regisztrálva vagy az Online ügyfélszolgálaton akkor letudod kérni, ha nem akkor személyesen.
6/10 anonim válasza:
"Az utolsó zöldségeket beszél"
félig-meddig! A PIN kódot tényleg nem tudják, de a PUK-ot igen, azt le lehet kérni az onlány ügyfélszolgálaton keresztül. 3x meg kell adni a PIN-t rosszul és a PUK-al feloldhatja, új PINt adhat meg.
De a kártyacsere is jó megoldás!
7/10 anonim válasza:
A pin1, puk1, pin2, puk2 kódokat tudja a szolgáltató is. Az más kérdés, hogy magánszemélynek mit adnak meg, pl. nagyvállalati szférában elküldik excelben az egészet, ha kéred.
8/10 anonim válasza:
Elvileg, ha szolgáltatótól vetted a telefont, mindenről kellett kapnod papíron példányt(legalábbis régebben így volt). Ma már a nagy zöld világ (védjük a bolygót), meg a nagy elektronizáció (mindent lehet már csinálni elektronikusan a fizetéstől az azonosításig, mindent is) , lehet, hogy ha nem kifejezetten ragaszkodsz hozzá, akkor nem nyomtatják ki, hanem elektronikusan, pl. egy tableten egy speciális, elektronikai kütyükhöz való tollal aláírod, és az is ugyanolyan hiteles.
9/10 anonim válasza:
"nagyvállalati szférában elküldik excelben az egészet, ha kéred." Ja tom, nekem is megvolt a hozzám tartozó kollégák minden adata.
De a kérdező nem nagyvállalat, csak a PUKot tudja lekérdezni a neten.
10/10 anonim válasza:
Kérdezem, sikerült megtudnod a hiányzó adatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!